untold

INTERVIU | Danny Avila - „Încerc să nu plec urechea la ce spun alții!”

Urmărește acum întregul interviu cu Danny Avila, de la UNTOLD!

Și anul acesta ne-am reîntâlnit la UNTOLD cu Danny Avila și am aflat de la acesta cum a început colaborarea cu Flying Steps, cât de bun prieten este cu Paris Hilton și cât de multe cântece știe!

Cine sunt Flying Steps și de ce au venit la UNTOLD cu Danny Avila?

Anul acesta, Danny Avila a avut un show cu totul special la UNTOLD, având alături de el o echipă de dansatori profesioniști!

Colaborarea cu Flying Steps a pornit mai mult de la management, au fost mai multe discuții și idei, voiam să vedem ce putem face pentru a transforma show-ul la un alt nivel.  Cu timpul totul a devenit din ce în ce mai natural, pentru că petrecem mult timp împreună. Am muncit mult la show-ul pentru UNTOLD și sperăm ca oamenilor să le placă”, a spus Danny.

Cea mai importantă lecție?

Ar trebui să nu îmi mai pese de ceea ce spun alții. E bine să primește sfaturi, îmi place să învăț lucruri noi, dar nu vreau să îi mulțumesc pe toți. Cel mai important este să fiu eu mulțumit. Dacă te focusezi pe negativitate, o să te simți mereu supărat și obosit. De aceea, încerc să nu plec urechea la ce spun alții, pentru că vreau să mă simt bine”, a spus Danny Avila.

Află mai multe despre celebrul DJ, urmărind întregul interviu, chiar mai sus!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.