Kiss Music News

Cum cânta Lora la prima ei apariție televizată! Iată trei lucruri pe care s-ar putea să nu le știi despre artistă!

Cu toții ne-o amintim pe Lora făcând parte din trupa WASSABI, însă mai puțin știu că artista a debutat într-o emisiune-concurs.

Lora este acum una dintre cele mai îndrăgite artiste din peisajul muzical autohton. Cu o mulțime de concerte la activ, artista continuă să lanseze piese, moderează o emisiune TV, alături de Cove și recent, și-a făcut debutul ca actriță, într-un serial online.

Lora a debutat în cadrul unui concurs TV

Cei mai mulți și-o amintesc pe Lora făcând parte din trupa WASSABI, alături de celelalte trei colege și de piesa lor - „Și m-am îndrăgostit de tine”. Însă, mai puțin cunoscut este faptul că prima apariție a artistei a fost într-o emisiune TV, în anul 2003, pe scena concursului „Star Factory”.

Lora este Dorothy din Vrăjitorul din Oz

De asemenea, Lora și-a împrumutat vocea pentru personajul principal din ecranizarea poveștii „Legendele din Oz: Întoarcerea lui Dorothy”. Artista a dublat-o pe Dorothy și de asemenea, interpretează piesele de pe coloana sonoră a filmului.

Lora joacă într-un serial online

Recent, Lora a debutat ca actriță în serialul „Lara”, al Iulianei Beregoi. Serialul spune povestea unei adolescente care a rămas fără părinți și fără prieteni, singură în mijlocul unui oraș, fără să își mai amintească vreun detaliu. Acțiunea se petrece în jurul adolescentei, interpretată de Iuliana, și al noilor săi prieteni, care vor trece alături de ea, prin situații limită. Iuliana și artista s-au cunoscut, în 2015, în cadrul unui concurs în care Lora făcea parte din juriu. De asemenea, artista a fost alături de Iuliana și pe scena primului concert pe care l-a suținut în România.

Nu uita că pe Lora o poţi asculta sâmbătă, pe 10 august, la ONE! Festival, în seara de Kiss Energy, când îi vei putea vedea şi pe The MotansIrina RimesMark StamFeliDJ ProjectLidia Buble și Alina Eremia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.