untold

INTERVIU | Nicky Romero - „M-am confruntat cu depresia și anxietatea!”

Nicky Romero a revenit în România, de data aceasta pe scena de la UNTOLD, iar cu această ocazie ne-a vizitat și în studioul Kiss FM.

Nicky Romero a revenit în România, de data aceasta pe scena de la UNTOLD, iar cu această ocazie ne-a vizitat și în studioul Kiss FM. Am stat de vorbă cu el și am aflat mai multe despre noul său documentar, dar și despre colaborările sale muzicale.

Despre ce este vorba în documentarul „Redefine”?

Prin noul documentar, am încercat să fac o călătorie care să cuprindă trecutul, prezentul și viitorul carierei mele. Am vrut să le arăt fanilor mei de unde am pornit și cum am ajuns unde sunt acum. Le-am prezentat proiectul Tolouse, „I could be the one”, cum am fost descoperit de Carl Cox și cum m-a găsit David Guetta. Am vrut să prezint în acest documentar toți pașii importanți din cariera mea, cum produc fiecare piesă și cum a început totul”, a dezvăluit Nicky Romero.

Care este adevărata poveste despre succesul carierei sale?

Totul se întâmplă cu un motiv. Am făcut o mulțime de greșeli în cariera mea, cu toții le facem, pentru că lucrăm într-o industrie puternică.  Dar în același timp, apreciez toate lucrurile bune care mi s-au întâmplat.

Am vrut să le arăt oamenilor cine sunt cu adevărat. Nicky Romero este doar o mască pe care o port atunci când sunt pe scenă, dar în realitate sunt un băiat normal, ca toți ceilalți”, a spus DJ-ul olandez.

Cât de important este să spui „Te iubesc”?

Cred că e important să fim deschiși cu cei din viața noastră, să le spunem ce simțim, mai ales în fața părinților noștri sau a persoanelor pe care le iubim. Uneori ne este greu să-i spunem cuiva ” te iubesc”, pentru că persoana aceea locuiește aproape de noi și uităm să ne exprimăm sentimentele prin cuvinte. Mă gândesc la mama, la tata, la frații mei, și îmi dau seama că nu le spun prea des cât de mult îi iubesc”, a spus Nicky Romero.

O simplă dorință pentru 2019?                                       

Îmi doresc să fiu sănătos. În 2015-2016 nu am fost prea bine, m-am confruntat cu depresia și anxietatea, iar acum mă simt mult mai bine și aș vrea ca totul să rămână așa”, ne-a spus Nicky Romero.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.