Kiss FM x SocialWeb.ro

Cum poți să te uiți la filme și seriale pe Netflix fără internet

UIte cum poți să te uiți la filme și seriale pe Netflix fără să fii conectat la internet!

A fost o perioadă aglomerată pentru noi, cei de la Kiss FM. Am fost la Neversea. Am fost la ONE! Festival (încă mai sunt 2 weekend-uri așa că dacă ajungi la mare, mergi în Piața Ovidiu din Constanța, iar programul îl găsești pe onefestival.ro). Și abia ne-am întors de la UNTOLD.

Așa că de-abia de acum ne pregătim pentru concediu, relaxare și... binging. Și așa am ajuns la subiectul articolului de azi.

Astăzi vreau să îți arăt cum poți să te uiți la filme și seriale pe Netflix fără să ai nevoie de internet.

Fie că urmează să petreci câteva ore în avion sau în tren. Sau te duci într-o zona retrasă, fără semnal la telefon și internet slab (sau deloc). Sau orice alt motiv ar fi pentru care nu ai net și vrei să te uiți la filme și seriale pe Netflix, îți arăt mai jos cum să o faci.

 

Încep prin a-ți spune că poți face asta numai prin intermediul aplicației Netflix. Pentru telefoane și tablete găsești aplicația în Google Play sau App Store (în funcție de ce sistem de operare ai pe ele), iar pentru Windows o downloadezi de aici.

De ce ai downloada aplicația de Windows? Poate vrei să te uiți pe un ecran mai mare, cum e cel de laptop. Plus, pe laptop poate ai mai mult spațiu să downloadezi.

Cum te uiți la filme și seriale pe Netflix fără net

E important să cauți simbolul de download în dreptul filmelor și episoadelor din seriale. Nu toate filmele și serialele au acest simbol.

Ai 2 variante. Fie cauți exact ce te interesează și cauți simbolul. Fie cauți direct în lista filmelor și serialelor disponibile pentru download.

Pentru a ajunge în lista titlurilor disponibile pentru download trebuie să intri în secțiunea Downloads din bara de jos. Apoi dai click pe Find something to download.

În Windows arată puțin diferit aplicația. Dacă vrei să cauți anumite titluri, o poți face prin bara de căutare.

Iar dacă vrei să cauți prin ce e disponibil pentru download, dai click pe iconița din stanga sus, cea cu 3 liniuțe, iar din meniul care se deschide dai click pe Available for Download.

Titlurile downloadate le găsești în același meniu, puțin mai sus, la My Downloads.

Cum ștergi filme și episoade downloadate

Tot ce downloadezi îți va ocupa spațiu în telefon sau pe laptop. Așa că ai grijă să ștergi titluri de acolo pe măsura ce le vizionezi.

Dacă le ștergi de pe telefon, trebuie să dai click pe iconița din dreapta sus, apoi apeși x-ul din dreptul fiecărui titlu pe care îl dorești șters.

Dacă vrei să ștergi tot ce ai downloadat, atunci e și mai simplu. Dai click pe iconița din dreapta jos, cu 3 liniuțe. Din meniu alegi App Settings și apoi Delete All Downloads.

Alte lucruri pe care ar mai trebuie să le știi, le poți descoperi în video-ul de la începutul articolului. ;)

Dacă mai ai și alte dileme sau întrebări, poți să îmi scrii oricând prin intermediul mesageriei din pagina de Facebook Kiss FM.

Îți doresc vacanță plăcută dacă urmează să pleci și tu! Dacă ai fost deja, binging-ul nu ține cont de anotimp și zile libere, așa că să ai filme și seriale mișto de văzut!

Tot mai mulți suntem conectați la internet. Dar e important să știi cum să folosești tot ce îți oferă internetul. Și să fii la curent și cu noutățile. De aceea am lansat secțiunea Kiss FM x SocialWeb.ro, unde Cristina Avădănei (Social Media Manager la Kiss FM și fondator SocialWeb.ro) îți arată în fiecare săptămână cum să te descurci mai bine pe internet. Cristina lucrează din 2006 în online, iar social media nu i-a mai dat pace din 2009.

Dacă vrei să știi mai multe despre social media și internet, intră și pe SocialWeb.ro. Plus urmărește video-urile postate pe canalul de YouTube SocialWeb.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.