Kiss Music News

ONE! Festival | Surprize şi duete inedite la Kiss Energy. Care au fost cele mai tari momente!

Uite cum a fost atmosfera de sâmbătă seară, de la ONE! Festival!

ONE! Festival a continuat şi în acest weekend, tot în Piaţa Ovidiu din Constanţa, locul care a găzduit până acum cele mai hot concerte din această vară. În seara de Kiss Energy, publicul  de la malul mării s-a distrat pe cinste şi a cântat la unison cu o parte din cei mai cool artişti ai momentului. Mark Stam, Lidia Buble, Alina Eremia, Feli, Lora, Irina Rimes, DJ Project şi The Motans au adus cele mai tari hituri la Kiss Energy, iar noi am adus toată atmosfera de la radio, direct la mare!

Mark Stam, unul dintre cei mai tineri artişti ai momentului, a dat startul distracţiei la Kiss Energy şi a interpretat live cele mai tari piese ale sale – “Vina Mea”, “Doar Noi” şi “Impar”. Show-ul lui Mark a fost urmat de cel al Lidiei Buble, care le-a făcut o surpriză fanilor de la mare şi a cântat live noul ei single “La mijloc”.

Alina Eremia şi-a purtat fanii înapoi în timp şi a inclus în setlist-ul de la ONE! Festival şi o parte din hiturile sale mai vechi, printre care s-a numărat şi “Poartă-mă”.

De fiecare dată când Feli urcă pe scenă, aduce cu ea şi un bagaj muzical, plin de emoţie. Artista a desenat zâmbete pe chipurile celor din public şi şi-a spus povestea în versuri, interpretând live noul său single – “Omule, deschide ochii”.

Lora a fost un adevărat boom de energie pe scenă, iar publicul a dansat alături de ea, pe ritmurile hiturilor “Bine Merci”, “Până în rai” şi “Dor să te ador”.

Mă simt ca în rai de fiecare dată când sunt pe scenă, în faţa unui public atât de frumos. Raiul e pe Pământ, aici cu voi în seara aceasta”, a spus Lora, în faţa publicului din Constanţa.

Irina Rimes a fost poeta de la mălul mării! Versurile sale pline de poveşti şi de emoţii ascunse i-au făcut să viseze pe cei din public, care au savurat fiecare piesă de pe albumul „Cosmos”. Una dintre surprizele serii a fost cu siguranţă piesa „Nicăieri”, pe care Irina Rimes nu a mai cântat-o live prin concertele sale de până acum.

Când spui DJ Project te gândeşti la Gino Manzotti şi DJ Maxx, dar mereu te întrebi ce solistă va urca pe scenă alături de ei? Ei bine, în seara Kiss Energy, cei de la  DJ Project au avut-o alături de ei pe AMI, care a interpretat celebrele piese “4 camere”, “Privirea Ta” şi “Inimă nebună”.  

The Motans a încheiat seara de Kiss Energy cu cele mai tari hituri, pe care le-ai auzit de atâtea ori în Kiss Top 40! Chiar dacă este un hitmaker, Denis nu uită niciodată să aducă pe scenă cu el şi un strop de emoţie! Iar data aceasta, a adus-o pe scenă şi pe Irina Rimes, care a cântat alături de el, piesa acestei veri - “Poem”.

ONE! Festival continuă şi weekend-ul următor, când îi vom vedea pe scena Kiss Energy pe Grasu XXL, Marius Moga, Guess Who, Mira & Randi așa că pregătește-te pentru o serie de show-uri pline de energie și culoare.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.