Kiss Music News

Liam Hemsworth rupe tăcerea după despărţirea de Miley Cyrus. Ce a declarat actorul!

Liam Hemsworth face primele declaraţii după despărţirea de Miley Cyrus!

Liam Hemsworth şi Miley Cyrus s-au despărţit după opt luni de mariaj, iar fanii celor doi sunt extrem de dezamăgiţi de acest anunţ. Între timp, Liam şi-a făcut curaj şi a vorbit despre despărţirea sa de Miley, într-o postare pe Instagram, în care acesta îi doreşte tot binele din lume fostei sale soţii.

Salut! Vreau doar să vă spun că eu şi Miley ne-am despărţit şi că îi doresc multă sănătate şi fericire. Este o problemă intimă, aşa că nu voi face niciun fel de comentariu în faţa jurnaliştilor cu privire la acest aspect. Orice alte declaraţii care au circulat prin presă sunt false. Multă linişte şi iubire!”, a scris Liam, în descrierea unei fotografii cu un apus.

Ce spune Miley despre despărţire?

Mesajul lui Liam vine la o zi după ce Miley a postat de asemenea un mesaj misterios, legat de despărţirea lor.  

„Nu te lupta cu evoluţia, pentru că nu vei câştiga niciodată. Muntele pe care sunt urcată acum, a fost în urmă cu ceva timp sub apă, conectat cu Africa, aşa că schimbarea este inevitabilă. Rocile nu au fost create peste noapte, ci a fost nevoie de milioane de ani ca această frumuseţe a naturii să se formeze.

Tata mereu mi-a spus că natura nu se grăbeşte niciodată, pentru că totul se întâmplă la timp. Inima îmi este plină de iubire şi linişte, pentru că ştiu că vorbele lui sunt adevărate. Am fost învăţată să respect planeta şi procesul ei, aşa că vreau să fac la fel şi cu destinul meu”, a spus Miley, în descrierea unei fotografii din vacanţă.

În weekend, reprezentanţii lui Miley Cyrus au comunicat în presă că despărţirea artistei de Liam Hemsworth este oficială, însă nu au oferit prea multe detalii:

Liam şi Miley s-au înţeles să se despartă în acest moment", a anunţat un reprezentant al lui Cyrus. “Evoluând în permanenţă şi schimbându-se atât ca parteneri cât şi ca persoane, ei s-au hotărât că în acest fel se pot concentra cel mai bine fiecare asupra propriei persoane şi cariere. Vor rămâne părinţi dedicaţi pentru animalele pe care le deţin împreună, în perioada pe care o vor petrece cu drag separat. Vă rugăm să le respectaţi transformarea şi intimitatea”, se arată în mesajul oficial.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au întâlnit în urmă cu zece ani pe platourile de filmare de la The Last Song, iar în 2012 aceştia au confirmat public faptul că formează un cuplu. După o perioadă de despărţire, cei doi s-au reîmpăcat în 2015, iar la finalul anului 2018 aceştia s-au căsătorit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.