Cool Stuff

Au început pregătirile pentru „Matrix 4”! Cine sunt actorii din rolurile principale?

„Matrix” revine cu partea a patra, după 16 ani!

„Matrix” revine cu cea de-a patra parte a filmului science-fiction. Regizorii au anunțat că au început pregătirile pentru noul film și vom avea ocazia să îi revedem pe Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss în rolurile care i-au consacrat!

Actorii vor lucra cu scenaristul și regizorul original al filmului, Lana Wachowski, fiind produs și distribuit de Warner Bros. Pictures.

„Multe dintre ideile pe care le-am explorat acum 20 de ani despre realitatea noastră sunt și mai relevante acum. Sunt foarte fericită să am aceste personaje înapoi în viața mea și sunt recunoscătoare pentru o nouă șansă de a lucra alături de prietenii mei”, a spus Wachowski pentru Variety.

Prima parte a filmului, „The Matrix” a apărut în 1999, iar următoarele două au fost filmate concomitent și lansate în anul 2003. Cele trei lungmetraje ale francizei au generat încasări totale de peste 1,6 miliarde de dolari.

„Suntem foarte încântați că o să reintrăm în universul „The Matrix”, alături de Lana”, a declarat Toby Emmerich, președintele companiei de producție. „Lana este un adevărat vizionar - un creator de film unic și original - și suntem încântați că scrie, regizează și produce acest nou capitol din universul „The Matrix”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.