untold

Efectele UNTOLD continuă! Organizatorii festivalului au reamenajat Parcul Central din Cluj-Napoca!

Organizatorii UNTOLD continuă investițiile în Cluj-Napoca!

UNTOLD reprezintă mai mult decât un eveniment cu muzică bună! În fiecare an, festivalul are o contribuție semnificativă în ceea ce privește investițiile în comunitatea clujeană. De această dată, în urma evenimentului din Cluj-Napoca au rămas peste 45 milioane Euro, utilizate pentru înfrumusețarea orașului.

O parte din această sumă a fost dedicată lucrărilor de reamenajare și înfrumusețare a Parcului Central din Cluj, care sunt deja finalizare în proporție de peste 90 %.

Cum arată acum Parcul Central?

Organizatorii UNTOLD și-au respectat promisiunea făcută comunității și, cu toate că lucrările urmau să fie finalizate doar la sfârșitul lunii august, acestea au fost realizate într-un timp mai scurt. Așa că zilele acestea clujenii deja au ieșit să se bucure de noul aspect al parcului.

Pe lângă lucrările de reamenajare necesare, realizate în urma folosirii parcului în cele 4 zile de festival, organizatorii UNTOLD au decis să facă o extra-investiție. Așadar, acum comunitatea clujeană se poate bucura de o suprafață de 60.000 mp schimbată total. Lucrările au constat în schimbarea unor porțiuni de gazon, supraînsămânțare, toaletare vegetație și până la amenajări peisagistice.

În plus, festivalul UNTOLD a contribuit la înfrumusețarea parcului și prin decorațiuni sau mobilier urban. Organizatorii au completat decorul cu mobilierul multifuncțional realizat în parteneriat cu ENGIE, folosit atât ca spațiu de relaxare, cât și ca locație de încărcare pentru dispozitivele electronice. Întreaga investiție se ridică la suma totală de peste 1 milion de RON.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.