Kiss Music News

Câteva secvențe nedifuzate cu actorul Robin Williams te vor face să plângi!

Luna aceasta se împlinesc cinci ani de la decesul lui Robin Williams!

Luna aceasta se împlinesc cinci ani de la moartea unuia dintre cei mai buni actori din toate timpurile, Robin Williams. Pentru a marca acest moment, fiica lui a publicat noi secvențe nedifuzate care demonstrează, dacă mai era nevoie, versatilitatea actorului.

Pentru milioane de oameni, Robin reprezintă emblema comediei. Fie că vorbim despre „Good Morning, Vietnam”, „Jumanji” sau „Flubber”, cu toții ne amintim emoția din vocea actorului. Însă rolul care este cu adevărat sinonim cu numele său și a marcat mai multe generații, este cel al doamnei Doubtfire.

Filmul spune povestea lui Daniel Hillard (Robin Williams), un actor care se deghizează într-o dădacă în vârstă, pentru a petrece timp alături de copiii lui, aflați în custodia fostei soții. Pentru a-i aduce un omagiu actorului, două scene care au fost șterse din film circulă acum în mediul online. 

În primul clip, tatăl copiilor întârzie la concursul de ortografie, la care fiica lui participa. În timp ce întâlnirea celor doi începe cu un conflict, aceasta evoluează într-o conversație sinceră.

Regizorul Chris Columbus a declarat că scenele au fost eliminate din montajul final, pentru că ar fi fost „prea sfâșietoare” pentru public. Iar următorul clip demonstrează fix spusele acestuia!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.