Cool Stuff

Hilary Duff este mămică cu normă întreagă. Cât de adorabili sunt copiii artistei!

Hilary Duff revine pe marile ecrane!

Se pare că Hilary Duff trăiește cea mai fericită perioadă din viața ei, judecând după fotografiile postate pe rețelele de socializare. Mamă cu normă întreagă, artista a fost în vacanță alături de cei doi copii și de logodnicul ei, Matthew Komma. Iar veștile bune continuă și în ceea ce privește cariera sa!

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Hilary a decis că este pregătită să se căsătorească și să devină mamă. În 2007, artista l-a cunoscut jucătorul de hockey Mike Comri, alături de care are un băiețel, pe nume Luca, însă mariajul lor s-a încheiat.

Acum, Hilary este logodită, din nou, cu interpretul hitului „Kisses Back”, Matthew Komma. Recent, cei doi au devenit părinții unei fetițe și se bucură din plin de viața de familie. Însă până când o vom vedea pe Hilary purtând rochia de mireasă alături de cei doi copii, iată cele mai adorabile imagini cu familia sa.

Hilary Duff revine în rolul lui Lizzie McGuire

Cu siguranță, nu putem vorbi despre Lizzie McGuire fără Hilary Duff. Actrița revine în rolul care a consacrat-o, dar într-o altă versiune! Noul film se va concentra pe povestea personajului principal care acum are 30 de ani și trăiește în New York.

Până în acest moment, nu s-a mai anunțat numele niciunui alt actor care va face parte din distribuție. Însă, într-un interviu acordat pentru Entertainment Weekly, Hilary a anunțat că au pregătit o mulțime de surprize și a declarat că „întreaga distribuție reprezintă o parte importantă a show-ului”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.