Cool Stuff

FOTO | Charlize Theron, de nerecunoscut cu noua sa tunsoare

Charlize Theron și-a schimbat radical look-ul pentru filmul „Fast & Furious 9”!

Anul 2019 a fost unul plin de surprize până acum, dacă luăm în calcul toate schimbările de look ale vedetelor! După ce Miley Cyrus a revenit la tunsoarea de Hannah Montana, iar Bradley Cooper a renunțat la barbă pentru mustață, a venit timpul ca actrița Charlize Theron să ne surprindă cu un nou hairstyle.

Charlize Theron a publicat de curând pe Instagram o imagine în care apare cu noua sa tunsoare, iar fanii au fost șocați. Din câte se pare, schimbarea de look a fost făcută pentru noul film „Fast & Furious 9”, pentru care filmările au început încă din primăvară.

Charlize Theron revine în 2020, în rolul lui Cipher, pe care am văzut-o sărind dintr-un avion în filmul „Fast & Furious 8”. Pe atunci, Theron avea cu totul și cu totul alt look - părul său blond era mult mai lung și era împletit în codițe subțiri.

Deocamdată nu știm dacă actrița poartă o perucă, sau dacă acesta este chiar părul ei, însă nu am fi surprinși dacă Charlize ar fi apelat din nou la o tunsoare scurtă. În trecut, Theron a mai apărut cu părul scurt și în alte filme de succes, cum ar fi „Sweet November”  sau „Mad Max: Fury Road”.

Filmul „Fast & Furious 9” va avea premiera pe 22 mai 2020, așa că până atunci mai avem de așteptat până o vom revedea pe Charlize Theron în acțiune.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.