Kiss Music News

FOTO | 15 vedete care s-au fotografiat fără machiaj

15 vedete care au renunțat la machiaj și s-au fotografiat cu un look natural

Celebritatea nu înseamnă numai lumina reflectoarelor și multe straturi de make-up. Câteodată, cele mai îndrăgite vedete renunță la viața plină de sclipici și se fotografiază cu un look natural, pentru a le da un exemplu și fanilor.

Chiar dacă look-ul natural este mai sănătos pentru piele, este mult mai indimidant. Nu toată lumea are curajul de a-și arăta fața fără machiaj sau fără filtre. Însă, iată câteva celebrități care nu se tem de acest lucru!

Lady Gaga

Nimic nu este mai fresh decât look-ul lui Lady Gaga! Artista s-a fotografiat imediat după ce a ieșit din duș, arătându-le fanilor cum arată total nemachiată.

Jeniffer Lopez

Cu siguranță nu putem spune despre J. Lo că își arată vârsta. La 50 de ani, artista stălucește fără niciun pic de machiaj.

Jessica Biel

Actrița și-a obișnuit deja fanii cu pozele în care nu poartă machiaj. Recent, Jessica s-a fotografiat din nou fără make-up și fără filtre pentru a o susține pe colega ei de breaslă, Kate Upton, care se află „într-o misiune de a-i convinge pe toți să se simtă siguri pe sine și să se iubească așa cum sunt”.

Kesha

Cu un ten superb precum acesta, nu este de mirare că una dintre dorințele lui Kesha pentru 2019 a fost „să-și lase pistruii liberi”.

Jessica Alba

Când unul dintre cei mai buni doctori esteticieni, Shani Darden, îți oferă un tratament non-invaziv de-al său trebuie să împărășești cu fanii tăi rezultatele, așa cum a făcut-o și Jessica.

Salma Hayek

Machiaj la plajă? În niciun caz! Salma Hayek știe asta, așa că și-a luat costumul de baie și s-a pozat purtând un look total natural.

Alicia Keys

Regina mișcării „fără machiaj” știe că adevărata frumusețe provine dintr-o energie bună. Plus că o rutină potrivită pentru îngrijirea pielii este recomandată pentru orice tânără!

Cindy Crawford

Ai crede că Cindy Crawford are 53 de ani?! Nici noi! Actrița se simte foarte bine în pielea ei și nu ratează niciun moment în care să le arate acest lucru și fanilor ei.

Lana Del Rey

Se pare că Lana Del Rey a luat o pauză de la eye liner-ul ei negru și a ales să își lase pielea să respire pentru o ieșire în oraș alături de prietena ei, cântăreață Marina.

Drew Barrymore

44 și fără machiaj! Așa și-a sărbătorit actrița aniversarea, la începutul acestui an.

Gwyneth Paltrow

Valentine's Day nu presupune doar o rochie elegantă și un machiaj de seară. Uneori, un costum de baie, un look natural și soțul tău alături este tot ce ai nevoie pentru a sărbători cum se cuvine. Și Gwyneth știe foarte bine acest lucru!

Heidi Klum

Heidi se simte foarte bine în pielea ei și nu ezită să se fotografieze sau să se filmeze cu un look total natural.

Zendaya

Actrița și-a cucerit fanii cu look-ul său natural, acompaniat de un tricou alb care reflectă perfect lumina, așa cum spune chiar ea.

Sofia Vergara

FOTO: @SOFIAVERGARA

Indiferent de vârstă, sau de starea de sănătate, actrița arată extraordinar fără make-up. „Hm ... Tocmai mi-am dat seama că febra îți dă nuanțele perfecte de roz”, a scris Sofia pentru această poză.

Bella Hadid

Modelul a luat o pauză de la make up-ul de pe podium și le-a arătat fanilor ei look-ul său dincolo de lumina reflectoarelor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.