Cool Stuff

Robert Downey Jr îmbracă din nou costumul lui Iron Man pentru „Black Widow”

Iron Man revine pe marile ecrane!

Robert Downey Jr revine în universul Marvel mai repede decât ne-am fi așteptat. La un an după ce personajul interpretat de el a murit, în ultimul film din seria Avengers: Endgame, Robert Downey Jr se întoarce, purtând costumul de supererou. Personajul își face din nou apariția în filmul care spune povestea lui Black Widow, interpretat de Scarlett Johansson.

Acțiunea filmului are loc înainte de evenimentele fatele din Endgame, în care ambele personaje mor. Încă nu se știe cât de important va fi rolul lui în noul film, dar fanii vor avea o ultimă șansă de a-și lua rămas bun de la unul dintre personajele lor preferate. Iar Robert Downey Jr a avut grijă să își anunțe urmăritorii de pe Instagram.

Chiar dacă au trecut deja câteva luni de la premiera ultimului film Avengers: Endgame, Gwyneth Paltrow nu ne dă voie să uităm de ei. Recent, actrița a împărtășit cu fanii ei un alt clip din spatele camerelor de filmare.

„Black Widow” îi aduce împreună pe Florence Pugh, Rachel Weisz, alături de David Harbour, actorul din serialul „Stranger Things”. Noul film produs de Marvel are premiera programată pentru 1 mai 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.