Cool Stuff

Prințul William a suferit ani de zile din cauza unei fotografii cu Prințesa Diana

Viața Prințului William a fost întotdeauna afectată de paparazii.

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai controversate membre ale Familiei Regale a Marii Britanii. Aceasta a fost mereu în vizorul presei, iar scandalurile în care a fost implicată i-au afectat și viața de familie. O astfel de situație a avut loc și în 1996, când paparazzi au surprins-o pe Prințesă, în timp ce se relaxa pe un balcon, fără să poarte sutien. 

Se pare că la acea vreme, Prințul Wiliam, în vârstă de doar 14 ani, a fost foarte deranjat de aceasta situație și mai mult de atât, colegii de clasă au râs de el. Acest episod este povestit și de Nicholas Coleridge, editorul unor tabloide renumite, în cartea lui de memorii, „The Glossy Years", care va fi lansată în curând. El și-a amintit cum Diana i-a făcut o vizită la Vogue House, pentru a lua pranzul împreună, fix în mijlocul scandalului „Nicholas, pot să te întreb ceva? Te rog să fii sincer. Ai văzut poza mea din Daily Mirror? Cea topless?" i-ar fi spus Lady Di.

Potrivit autorului cărții, ea i-a povestit despre situația de la școala fiului ei și l-a întrebat direct dacă el crede că sânii ei sunt prea mici: „Era așa de supărat. A zis că unii colegi râd de el că am sânii prea mici. Crezi că sânii mei sunt prea mici?". Șocat de întrebare, Nicholas a simțit că rămâne fără aer, însă a încercat să o liniștească pe Diana.

Problemele lui William cu paparazzi nu s-au terminat nici după moartea mamei lui. În urmă cu șapte ani, revista franceză Closer a publicat imagini topless cu soția sa, Kate Middleton. Fotografiile făcute în septembrie 2012, îi aveau în prim plan pe William și Kate relaxându-se pe terasa unui castel din sudul regiunii Provence.

Una dintre acestea l-a deranjat în special pe Ducele de Cambridge, care a declarat că toată situația îi amintește de modul tragic în care a sfârșit mama lui, fugărită de paparazzi. De asemenea, în 2017 acesta a cerut despăgubiri în valoare de 1,4 milioane de lire sterline.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.