Razi cu Rusu si Andrei

Tudor Chirilă - „Sunteți în stare să vă uniți pentru educație?”

Dacă ești de acord cu Tudor Chirilă și vrei să susții schimbarea educației în România, te invităm să semnezi petiția sa!

Trupa Vama ne-a vizitat în această dimineață la matinal și ne-a încântat cu versiunea live a piesei „Victoria ta”. Iar cu această ocazie, Tudor Chirilă a stat de vorbă cu Rusu și Andrei și ne-a povestit despre petiția pe care a lansat-o și pe care o poți semna și tu!

Acum o săptămână am lansat o petiție, cu cei de la Declic, care se numește – „Vă uniți pentru educație?”. O găsiți pe pagina mea de Facebook, dar și pe Declic.ro, dacă vrei să o semnați. Vreau să văd dacă politicienii au maturitatea să facă ceva pentru educație, în mod unit și coerent. Aș vrea ca toate partidele să fie de acord cu o singură viziune asupra educației, fie că este un model finlandez, danez sau britanic. Nu cred că e momentul să inventăm apa caldă, e timpul să ne așezăm la masă și să alegem o viziune.

Copiii noștri nu sunt educați cum trebuie. Sunteți în stare să vă uniți pentru educație? Iar răspunsul îl vom avea foarte curând: când vor veni la putere cei din opoziție. O să vedem dacă este altă Mărie cu aceeași pălărie sau dacă o să fie o schimbare adevărată”, a transmis Tudor Chirilă.

Dacă ești de acord cu Tudor Chirilă și vrei să susții schimbarea educației în România, te invităm să semnezi aici petiția!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.