Cool Stuff

De ce a râs toată lumea de Kim Kardashian și de Kendall Jenner, la gala Premiilor Emmy

Kim Kardashian și Kendall Jenner au trecut printr-un moment penibil la decernarea Premiilor Emmy

Premiile Emmy pentru cele mai bune producții de televiziune au fost decernate weekend-ul trecut și din câte se pare, printre cei care au participat la eveniment s-au numărat și câteva persoane care detestă reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”. Conform Us Weekly, evenimentul a luat o întorsătură vizibilă după ce Kim Kardashian și Kendall Jenner au urcat pe scenă,  acopaniate de piesa celor de la Sister Sledge, „We are family”.

Totul se desfășura conform planului, cu Kim citindu-și discursul de pe prompter, dar cu toate acestea, înainte ca Jenner să intre în discuție, o rundă surprinzătoare de râsete a izbucnit printre cei aflați în sală. Vizibil deranjate de întrerupere, cele două surori au trecut rapid peste acest moment și au continuat decernarea premiului, care a ajuns la RuPaul pentru serialul său, „Drag Race”.

Kim și Kendall, „naturale și fără scenarii”

Însă, utilizatorii de Twitter nu au putut să treacă cu vederea la fel de repede și le-au atras atenția și celor care poate nu au observat momentul.

„Cumva publicul de la #Emmys tocmai a râs de Kim Kardashian? Nu cred că spusese vreo glumă”, a comentat o persoană, sesizând cât de penibilă a fost situația.

Apoi, un alt utilizator a  scris:  „Nu vom uita niciodată că toți cei prezenți la decernarea Premiilor Emmy au râs de Kim Kardashian și Kendall Jenner pentru că și-au descris show-ul ca fiind unul real, neplanificat și spunând despre ele că sunt naturale”.

În acest context, și-au făcut apariția și fanii celor două pentru a le lua apărarea, susținând că cei din public le-au făcut să se simtă inconfortabil cu reacția lor.

Totuși, acesta nu a fost singurul moment care nu a mers conform planului. Potrivit unei surse citate de People, sora mai mică și-ar fi dorit să scape de participarea la eveniment, invocând o boală nedezvăluită. Cu toate că fusese, cu o seară în urmă, la o altă emisiune alături de surorile ei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.