Kiss Music News

Un celebru DJ care a urcat pe mainstage la UNTOLD își lansează primul comic book!

Despre cine crezi că este vorba?

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți DJi celebrii trec la un alt nivel în viața profesională. Și acum a venit rândul lui Don Diablo! Artistul a hotărât să își extindă afacerea și anul următor va lansa primul lui comic book.

Don Diablo nu este chiar la început de drum. DJ-ul deține un o casă de producție, HEXAGON, și a lansat deja o linie vestimentară super cool. Noul proiect aduce un concept unic care-i va permite să își etaleze talentele, altele decât cele de producator, de DJ ori de Future House Hero.

Zona de comic book-uri este un mare vis al olandezului și se va împlini în primăvara anului viitor. Don Diablo a colaborat cu o companie cunoscută în acest domeniu, care a lucrat și alături de Steve Aoki pentru proiectul său, „Neon Future Comic”. De asemenea, alte două genii ale acestei industrii, Michael Moreci si Tom Bilyeu, l-au ajutat pe Don Diablo să aduca acest proiect la viață.

Între timp, artistul își continuă turneul american „Forever Tour” – un dance event sold out, cu o aparitie în Avant Gardner, Brooklyn. Tototdată, Don Diablo a anunțat, tot pentru anul următor, „FOREVER XL", cel mai mare show de până acum. Evenimentul este programat pe data de 9 mai la Ziggo Dome Stadium (Amsterdam).

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.