Kiss Music News

Hilary Duff nu se descurcă cu temele fiului ei: „M-am lăsat de școală în clasa a III-a”

Hilary Duff recunoaște că îi este greu să îl ajute pe fiul ei la efecturare temelor!

Încă din copilărie, Hilary Duff și-a petrecut o mare parte din timp pe platourile de filmare. De la „Casper Meets Wendy” până la „Lizzie McGuire”, aceasta a avut un început de carieră timpuriu, iar acest lucru a afectat-o pe alte planuri.

Devenind actriță profesionistă la o vârstă atât de fragedă, actrița a încetat să mai meargă la școală din clasa a treia, luând totuși lecții de la un îndrumător. Poate că până acum acest lucru nu a afectat-o, însă după ce a devenit mamă a început să se confrunte cu noi probleme.

Actrița a postat pe contul ei de Instagram o fotografie, alături de fiul ei, în care le mărturisește fanilor că îi este greu să îl ajute pe acesta la teme. Luca, fiul ei, se află acum în clasa a doua.

„Temele deja nu mai sunt o glumă în clasa a II-a. Am încetat să mai merg la școală în clasa a III-a, așa că sunt condamnată... mereu mă scarpin în cap când mă uit la temele fiului meu și sunt îngrozită pentru ce va urma anul viitor!" a scris actrița în descrierea pozei.

Hilary Duff a debutat la 10 ani în „Casper Meets Wendy”, în anul 1998. În 2001, ea a dat lovitura în rolul lui Lizzie McGuire, iar serialul a fost difuzat timp de trei ani. Acum, actrița revine în rolul protagonistei, dar într-o altă versiune! Noul film se va concentra pe povestea personajului principal care acum are 30 de ani și trăiește în New York.

„Pentru mine... să revin acum când ea are 30 de ani, este necăsătorită, nu are copii și nu face lucrurile acestea pe care eu deja le-am făcut, este foarte emoționant. Mă gândesc la mine, unde puteam ajunge? Care sunt luptele unei persoane de 30 de ani acum? Ce i se reproșează unei femei de 30 de ani care nu are toate aceste lucruri încă?”, a declarat ea pentru E!News.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.