Kiss Music News

Ce artist visează să devină Președintele Statelor Unite

Încă un artist se visează la Casa Albă!

După ce Kanye West și-a manifestat de mai multe ori dorința de a deveni Președintele Statelor Unite, a devenit timpul ca un alt artist celebru să aspire la această funcție. Într-un interviu recent pentru Vanity Fair, Chrissy Teigen și John Legend au vorbit despre prietenia lor cu Barack și Michelle Obama, care i-a influențat destul de mult.

Am glumit cu Barack despre faptul că soțiile noastre sunt mult mai iubite și mai apreciate decât noi”, a povestit John Legend, despre întâlnirea cu soții Obama.

În timpul interviului, Teigen și Legend au povestit și despre conflictul lor cu Donald Trump, care a început în urmă cu doi, când Președintele Statelor Unite a blocat-o pe Twitter pe Chrissy. Aceștia au dezvăluit mai în glumă, mai în serios, că visează să se mute la Casa Albă într-o bună zi, însă rămâne de văzut dacă John se va implica în politică sau nu.

Am apărut în revista Sports Illustrated, unde mi-am acoperit sânii cu o frunză”, a spus Chrissy Teigen, dând de înțeles că nu va putea deveni Prima Doamnă, cu un astfel de pictorial.

Totuși, John Legend i-a luat apărarea soției sale și a declarat că „Melania Trump a fost cea care a deschis drumul multor altor femei care visează la titlul de Prima Doamnă”, făcând referire la faptul că soția lui Donald Trump a pozat nud de mai multe ori, așa că acest lucru nu ar fi o problemă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.