Cool Stuff

Este oficial! Serialul „Game of Thrones” va avea parte de o continuare!

La doar câteva ore după ce am aflat că prima continuare a fost anulată, o alta a fost confirmată.

Vești bune pentru fanii serialului „Game of Thrones”! Se pare că până la urmă vom avea parte de un prequel a poveștii! La doar câteva ore după ce am aflat că primul prequel a fost anulat, o altă producţie a fost confirmată de HBO!

Prequel-ul se numește „House of the Dragon”, iar scenariul se bazează pe cartea „Fire & Blood” și pentru început, vom avea parte de un sezon de 10 episoade. Acțiunea noii ecranizări se petrece cu 300 de ani înaintea evenimentelor din serialul principal și spune povestea Casei Targaryen.

Pentru crearea noului serial, autorul cărții, George RR Martin și scenaristul Ryan Condal (Colony) se alătură regizorului Miguel Sapochnik – omul din spatele altor filme de succes precum „Battle of the Bastards”, „Hardhome” sau „The Long Night”. Sapochnik va regiza primul episod pentru care un poster a fost deja lansat.

„Universul „Game of Thrones” este extrem de bogat în povești", a declarat Casey Bloys, președintele de programe al HBO. „Așteptăm cu nerăbdare să explorăm originile Casei Targaryen și zilele anterioare ale Westeros, împreună cu Miguel, Ryan și George".

În urmă cu doar două zile, HBO anunța că primul prequel al serialului, care o avea ca protagonistă pe Naomi Watts, nu va mai fi produs. Acțiunea s-ar fi petrecut cu mii de ani înaintea show-ului principal, în timp ce povestea noului serial „House of the Dragon” începe cu doar câteva sute de ani înainte. Așa că Westeros nu va arăta prea diferit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.