Kiss Music News

Crăciunul vine mai repede cu Robbie Williams. Ascultă acum prima lui piesă de sărbători!

Robbie Williams lansează cel de-al 13-lea album din cariera sa, „The Christmas Present"!

Chiar dacă vremea de afară nu ne arată acest lucru, Crăciunul se apropie cu pași repezi, așa că artiștii se pregătesc intens pentru cea mai frumoasă perioadă a anului.

Robbie Williams li se alătură lui Michael Bublé, George Michael sau Siei și lansează un nou album de Crăciun. Astfel, artistul, în vârstă de 45 de ani, marchează o premieră în cariera sa. Albumul include o combinaţie de piese originale şi coveruri după colindele clasice, fiind compus din 24 de melodii.

Surprizele nu se opresc aici! Pentru noile piese, Robbie a anunțat colaborări inedite! Pe listă se află Bryan Adams, Rod Stewart, Jamie Cullum, tatăl artistului, Poppa Pete – alături de care a urcat pe scenă anul acesta la Untold, dar şi boxerul Tyson Fury.

„Sunt extrem de încântat să anunţ primul meu album de Crăciun. Am făcut multe în cariera mea, iar lansarea acestui album este un alt vis devenit realitate. Realizarea sa a fost atât de distractivă şi abia aştept să o auziţi cu toţii", a declarat Robbie Williams. Cât despre colaborarea cu boxerul, intitulat „Bad Sharon", artistul spune că este „o petrecere la birou plină de băutură, în zona oraşului Birmingham".

Albumul „The Christmas Present" va fi lansat pe 22 noiembrie pe CD, casetă şi vinil, plus o ediţie specială Deluxe, care va include 4 piese bonus. De asemenea, lansarea LP-ului va fi însoțită de un concert, programat în luna decembrie.

Până atunci, ne putem bucura de prima piesă, „Merry Xmas Everybody”, de pe noul album, în colaborare cu Jamie Cullum.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.