Cool Stuff

Cinci seriale super tari lansate în 2019! Pe care l-ai urmărit?

Cinci seriale lansate anul acesta care te ajută să treci mai ușor peste sezonul rece!

Toamna este anotimpul perfect pentru urmărit seriale, așa că pregătește-te de binging! Dacă deja ai rămas în pană de idei, venim în ajutorul tău cu o serie de sugestii fresh!

De la drame, până la comedii romantice sau episoade care te țin cu sufletul la gură, anul 2019 ne-a adus seriale pentru toate gusturile. Iată cinci dintre cele mai apreciate lansări din 2019!

Euphoria

„Euphoria” urmărește povestea unui grup de elevi de liceu în procesul lor de maturizare, într-o lume a drogurilor și a traumelor, puternic influențată de social media. Serialul aduce o interpretare nouă a temei maturizării, explorând cu empatie și sinceritate peisajul petrecerilor îmbibate în substanțe ilegale și al anxietății.

„Am vrut să fac un serial despre anxietatea adolescenței, despre nesiguranța pe care o simți când ești tânăr”, a povestit, într-un interviu, Sam Levinson, regizorul serialului HBO.

Modern Love

„Modern Love” este un serial dramatic, a cărui idee a pornit de la o rubrică publicată săptămânal în ziarul The New York Times. Fiecare episod are aproximativ jumătate de oră și prezintă scurte povești care explorează „dragostea în toate formele ei – din punct de vedere sexual, romantic, familial, platonic și dragostea de sine”. Iar toată acțiunea are loc în New York.

Watchmen

„Watchmen”, serialul dramatic scris și produs de Damon Lindelof (câștigătorul premiului Emmy pentru „Lost” și creatorul „The Leftovers”) a avut premiera în urmă cu doar câteva zile pe HBO. Evenimentele se desfășoară într-o realitate alternativă în care supereroii sunt considerați răufăcători. În ciuda acestui fapt, unii dintre ei se adună pentru a începe o revoluție.

Plin de stil, umor negru, muzică și acțiune, „Watchmen” este o dramă care urmărește un grup de supereroi, ce se confruntă cu probleme personale și etice, la limita fină dintre bine și rău.

The Politician

În primul lui serial original Netflix intitulat „The Politician”, regizorul și producătorul executiv Ryan Murphy se concentrează asupra unei lumi dominate de privilegii, bogăție și politică, prin intermediul unei satire incisive cu elemente de comedie.

Payton Hobart (Ben Platt), un student înstărit din Santa Barbara, California, a ştiut încă de la vârsta de şapte ani că o să devină preşedintele Statelor Unite. Însă înainte de acest pas, va trebui să treacă prin cel mai complicat mediu politic dintre toate: Liceul Saint Sebastian. Pentru a fi ales preşedinte al Consiliului Elevilor, a obţine un loc la Harvard şi a rămâne pe calea succesului, Payton trebuie să îşi învingă adversarii din liceu fără să îşi sacrifice moralitatea şi imaginea atent şlefuită.

What If

O analiză brutală și curajoasă a unor personaje are fac lucuri innaceptabile - așa ar putea fi descris noul serial Netflix. Un serial bazat pe conflict și mize de moralitate, cu un prim sezon în care doi tineri căsătoriți acceptă oferta lipsită de etică a unei femei, pentru a-și rezolva problemele financiare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.