Kiss Music News

FOTO | Cine este cel mai sexy bărbat al anului 2019!

Uite ce artist a primit titlul de „Cel mai sexy bărbat al anului”, din partea revistei People!

În fiecare an, revista People alege cel mai sexy bărbat, iar de data aceasta, cel care a primit acest titlu este celebrul John Legend.  Cântărețul în vârstă de 40 de ani a fost „încoronat” drept „Cel mai sexy bărbat al anului 2019”, iar Chrissy Teigen este cu siguranță cea mai fericită femeie din lume.

John Legend este unul dintre puținii artiști care dețin statutul EGOT, având în palmares un premiu Emmy, un Grammy, un Oscar și un trofeu Tony. Însă pe lângă carieră, John se poate lăuda cu o familie minunată, având doi copii alături de Chrissy Teigen, pe micuța Luna și pe Miles.

Am fost atât de încântat, dar am fost și puțin speriat când am aflat, pentru că simți foarte multă presiune. Toată lumea mă va scana să vadă dacă sunt îndeajuns de sexy ca să primesc acest titlu. Plus că eu vin după Idris Elba, ceea ce nu este corect și nici măcar nu mă avantajează!”, a spus cu modestie John Legend.

John Legend este cel de-al 34-lea artist care primește titlul de „Cel mai sexy bărbat”, după ce Mel Gibson a fost primul bărbat care a primit acest titlu, în 1985.

John Legend a dezvăluit în interviul pentru revista People că mama sa, Phyliss, a fost prima lui fană și cea care l-a susținut mereu în carieră.

De fiecare dată când aveam oportunitatea de a cânta la bisserică sau la școală, mama îmi spunea să fac asta. Mereu m-a încurajat”, a povestit John Legend.

Tatăl lui John a fost un simplu muncitor într-o fabrică, însă artistul recunoaște că părintele său a fost cel care l-a învățat să rămână modest și cumsecade.

Tata m-a învățat ce înseamnă să fii un om bun. El a fost mereu un exemplu. Părinții mei m-au învățat că dacă voi avea vreodată succes în viață, trebuie să accept și faptul că modestia este o parte din acea reușită. Așa ar trebui să trăim cu toții, să îi tratăm pe oameni, așa cum am vrea noi să fim tratați”, a spus John Legend.

Artistul are acum o fmailie minunată și este mai fericit ca niciodată, după cum a dezvăluit în revista People.

„Sunt atât de mândru că am o soție și doi copii și că sunt atât de îndrăgostit de ei și atât de implicat. Sunt mândru de asemenea și de cariera mea. Îmi place să scriu cântece și să mă aflu pe scenă. Mă încarc mereu pozitiv și îmi place să le ofer oamenilor o parte din această bucurie. Sunt chiar fericit cu mine însumi acum!”, a spus John Legend.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.