Kiss Music News

Snoop Dogg s-a autoproclamat „Cel mai sexy bărbat al anului 2019”, publicând o fotografie amuzantă

Snoop Dogg chiar poate fi numit „Cel mai amuzant bărbat al anului 2019”!

Rapper-ul nu este de acord cu alegerea celebrei reviste, așa că s-a autodesemnat cel mai sexy bărbat și a publicat o fotografie amuzantă cu el. Snoop a modificat imaginea, punându-se chiar pe el pe copertă, fumând o țigară. În plus, el le-a mulțumit celor care i-au fost alături. „Vă mulțumesc” este mesajul care însoțește poza.

Fotografia a fost postată pe contul lui de Instagram și a stârnit hohote de râs printre fanii lui. Și, chiar dacă nu a primit titlul de cel mai sexy bărbat, cu siguranță, îi revine premiul pentru „cel mai amuzant bărbat în viață”.

În fiecare an, revista People alege cel mai sexy bărbat, iar de data aceasta, cel care a primit acest titlu este celebrul John Legend.  Cântărețul în vârstă de 40 de ani a fost „încoronat” drept „Cel mai sexy bărbat al anului 2019”, iar Chrissy Teigen este cu siguranță cea mai fericită femeie din lume.

John Legend este cel de-al 34-lea artist care primește titlul și i se alătură lui Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney sau Channing Tatum.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.