Cool Stuff

Cum au sărbătorit vedetele Ziua Recunoștinței. Jennifer Aniston a gătit special pentru Jimmy Kimmel!

Celebritățile au petrecut Ziua Recunoștinței în familie și au împărtășit fotografii cu fanii lor!

Vedetele de la Hollywood sunt recunoscătoare pentru ceea ce le-a adus acest an și au sărbătorit Ziua Recunoștinței alături de cei dragi. Celebrități precum Chrissy Teigen sau Gigi Hadid și-au demostrat talentul la gătit, în timp ce Kevin Hart sau Khloe Kardashian au preferat să își petreacă timpul liber făcând sport.

În plus, nu și-au uitat nici fanii! Ei au împărtășit pe rețelele de socializare cum e decurs ziua lor și pentru ce sunt recunoscători!

Jennifer Aniston

De data aceasta, Jennifer Aniston a hotărât să îmbunătățească puțin meniul pentru petrecerea anuală de „Friendsgiving” pe care o organizează. După ce anul trecut Jimmy Kimmel a criticat-o pentru că servește doar mâncare tradițională, acum actrița a pregătit „enchiladas” special pentru prietenul ei.

Reese Witherspoon

Colega de platou a lui Jennifer, Reese Witherspoon, și-a primit fanii în casa ei, arătându-le o mica parte din masa aranjată pentru Ziua Recunoștinței.

Chrissy Teigen

Între timp, Chrissy și-a concentrat toată atenția asupra cinei de Ziua Recunoștinței și a pus-o la treabă pe fiica ei, Luna.

Video: Instagram Story Chrissy Teigen 

Gigi și Bella Hadid

De asemenea, și surorile Hadid au petrecut împreună. Ele au lucrat în echipă pentru a pregăti un adevărat festin.

Hilary Duff și Matthew Koma

Familia este atât de importantă pentru Hillary Duff și iubitul ei. Ei au împărășit pe rețelele de socializare un selfie care arată perfect starea lor de spirit atunci când sunt împreună.

Kate Hudson

„Acest echipaj este cu adevărat ceva pentru care să fiu recunoscătoare", a scris actrița pe Instagram. „Sunt profund recunoscătoare pentru frumoasa mea familie”.

Kim Kardashian

De asemenea, și Kim Kardashian a petrecut ziua alături de soțul ei și de cei trei copii și nu putea lăsa acest moment să treacă neimortalizat.

Khloe Kardashian

Însă, nu toți cei din familia Kardashian și-au luat o zi liberă. Khloe nu a trecut peste antrenament, așa că și-a început ziua la sală. Totuși, mai târziui, ea a postat o fotografie alături de micuța ei. „Zilnic sunt recunoscătoare că am fost aleasă să fiu mămica ta!”, a scris aceasta.

Kevin Hart

Nici Kevin Hart nu a renunțat la ziua de sală. Actorul petrece, în ultima perioadă, foarte mult timp în sala de sport, după acccidentul de mașină suferit anul acesta.

Dwayne „The Rock" Johnson

Însă, trebuie să recunoaștem că Dwayne Johnson a surprins cel mai bine spiritul sărbătorilor! „Ora 11:30, deja obosiți pe podeaua dormitorului și nici măcar nu am servit masa de Ziua Recunoștinței. Nu este un semn bun", a scris actorul pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.