Cool Stuff

FOTO | Rochia minusculă purtată de Kendall Jenner a atras toate privirile în Miami

Kendall Jenner a atras atenția tuturor cu o rochie minusculă, pe care a purtat-o în Miami.

Kendall Jenner a atras atenția tuturor cu o rochie minusculă, pe care a purtat-o în Miami. Modelul a optat pentru o rochie roz, cu model de zebră, fiind inspirată de stilul lui Elle Woods din „Blonda de la drept”.

Kendall a fost fotografiată purtând această rochie la o ieșire în oraș, alături de un alt super model – Joan Smalls, care a optat tot pentru o ținută roz.

Deși este una dintre cele mai bine plătite modele, Kendall Jenner nu se consideră un sex-simbol și nici o divă. Modelul a povestit într-un interviu pentru revista Vogue despre momentele sale de nesiguranță, dar și despre provocările job-ului său.

Am fost foarte emoționată la orice job. Vreau mereu să mă ridic la așteptările celorlalți și cam așa a fost mereu orice job pe care l-am avut: ajungi pe set și faci ceea ce ți se spune. Nu mă văd ca fiind specială – sunt un copil normal, căruia îi place să iasă prietenii și să mănânce pizza. Familia mea, agentul meu, prietenii mei... toți râd de mine din cauza asta. Ei îmi spun mereu că ar trebui să am mai multă încredere în mine. Dar tocmai de asta evit să fac acest lucru: vreau să fiu prezentă și atentă la lucrurile importante din jurul meu”, a povestit Kendall Jenner.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.