Cool Stuff

Keanu Reeves vs. Keanu Reeves. „Matrix 4” și „John Wick 4” vor fi lansate în aceeași zi!

Anul 2021 se anunță unul cu adevărat memorabil pentru Keanu Reeves!

Anul 2021 se anunță unul cu adevărat memorabil pentru Keanu Reeves! Au trecut 20 de ani de când Neo, personajul său, a împlinit profeția „The One” în „The Matrix Revolutions”, iar fanii nu se mai așteptau la o revenire. Însă, în luna august, regizorii au anunțat că au început pregătirile pentru noul film.

Acum, Keanu Reeves se pregătește nu doar pentru o lansare, ci pentru două, care vor avea loc chiar în aceeași zi.

Așadar, pe data de 21 mai 2021 se va da bătălia Reeves vs. Reeves în box-office, pentru că "Matrix 4" și „John Wick 4” au premiera programată în aceeași zi. Informația a fost dată de Warner Bros. care a oferit publicității lista cu lansările anului următor.

În timp ce John Wick se va confrunta cu duşmanul său, mai ales după finalul șocant al celei de-a treia părți, despre scenariul noului Matrix nu se cunosc încă detalii.

Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss revin în rolurile care i-au consacrat, dar nu vom avea parte de o călătorie nostalgică în timp. Pe lângă protagoniști, există o serie de noi fețe care se alătură producției, printre care Yahya Abdul-Mateen II, cunoscut pentru rolurile din „Watchmen” și „Aquaman”; Jonathan Groff, din „Mindhunter”, și Neil Patrick Harris, din serialul „How I Met Your Mother”.

„Este un scenariu relevant, foarte interesant, din care sunt onorat să fac parte”, a declarat recent, Abdul-Mateen.

Prima parte a filmului, „The Matrix” a apărut în 1999, iar următoarele două au fost filmate concomitent și lansate în anul 2003. Cele trei lungmetraje ale francizei au generat încasări totale de peste 1,6 miliarde de dolari.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.