Kiss Music News

De ce Rihanna nu o suportă pe Jennifer Lopez?

Jennifer Lopez și Rihanna au fost în război, iar motivul te va surprinde!

În ultimii ani, mai multe celebrități au dezvăluit că nu o suportă pe Jennifer Lopez, iar Rihanna este una dintre ele! Cele două au fost foarte bune prietene, până când J.Lo și-a făcut de cap cu fostul iubit al Rihannei, iar de atunci a început războiul între dive.

Totuși, mărul discordiei este de fapt Drake, el fiind cel care s-a jucat cu inimile celor două artiste. Rihanna și Drake au fost împreună de la mai multe ori, au apărut în videoclipuri împreună, iar Drake chiar i-a mărturisit Rihannei cât de mult o iubește pe scena de la MTV Video Music Awards. Însă se pare că asta nu a fost de ajuns pentru Rihanna, pentru că cei doi s-au despărțit în octombrie 2016, după o relație de aproape patru luni.

La scurt timp după această despărțire, Drake și-a îndreptat atenția spre J.Lo, care a părut extrem de încântată să îl vadă la concertele ei pe celebrul artist. De aici a fost un pas către o relație, iar la finalul lunii decembrie, în 2016, cei doi s-au cuplat și au confirmat acest lucru și pe Instagram, unde au publicat o fotografie de cuplu.

Conform unei surse, Rihanna a considerat gestul lui Jennifer Lopez ca fiind o „ultimă trădare” și că aceasta ar fi fost extrem de rănită. Înainte de relația lui J.Lo cu Drake, cele două artiste erau foarte bune prietene, iar RiRi chiar îi dăruise lui Jennifer o pereche de cizme. Însă după tot acest scandal amoros, Rihanna a decis să îi dea unfollow lui Jennifer pe Instagram.

De atunci viața celor două artiste s-a schimbat destul de mult, ținând cont că acum Jennifer Lopez este logodită cu Alex Rodriguez, iar Rihanna are o relație cu Hassan Jameel, un miliardar arab.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.