Cool Stuff

FOTO | Keanu Reeves, transformare radicală pentru un nou rol!

Keanu Reeves a renunțat la look-ul său emblematic.

Keanu Reeves este cunoscut pentru schimbările de look pe care le face pentru rolurile sale, însă de data aceasta transformarea este una de durată. Actorul revine în rolul lui Ted Theodore Logan din „Bill & Ted”, după aproape 30 de ani și pentru asta a renunțat la barba sa, cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă.

Primele imagini de pe platoruile de filmare au fost făcute publice de Orion Pictures și îi putem vedea pe Keanu Reeves și Alex Winter care intră pentru a treia oară în pielea celebrelor personaje. De data aceasta, pentru „Bill & Ted Face the Music".

Intr-una dintre fotografii, cei doi actori par îngrijorați, fiind surprinși într-o cabină telefonică – locul prin care ei au putut călatori în timp în primele filme ale trilogiei.

„Bill & Ted's Extreme Adventure" și „Bill & Ted's Bogus Journey", lansate în 1989, respectiv 1991, au devenit repere pentru industria cinematografică. Chiar dacă nu au avut succes uriaș la box-office, au rămas întipărite în cultura pop, motiv pentru care cererea din partea fanilor de a face o continuare a fost uriașă.

Noua producție, „Bill & Ted Face the Music”, va fi lansată în cinematografe pe data de 21 august 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.