Cool Stuff

FOTO | Primele imagini de la nunta lui Hilary Duff. Uite ce rochie de mireasă a purtat!

Hilary Duff s-a măritat chiar înainte de Crăciun!

Hilary Duff și-a surprins fanii cu o veste minunată la final de an. Celebra actriță s-a căsătorit chiar înainte de Crăciun cu iubitul ei, Matthew Koma, alături de care are o fetiță în vârstă de un an.

Cei doi s-au căsătorit în Los Angeles, în cadrul unei ceremonii private, unde i-au avut alături pe câțiva apropiați, printre care s-au numărat și Scooter Braun, Ashley Benson și Bebe Rexha.

Hilary Duff a purtat o rochie de mireasă cu spatele gol și cu mâneci lungi, creată de Jenny Packhman, iar soțul ei, Matthew, a ales un tuxedo negru.

Petrecerea a avut loc la ei acasă. A fost ceva restrâns și fără prea mult fast. Doar familia și prietenii apropiați”, a dezvăluit o sursă pentru revista People.

Cine este Matthew Koma?

Probabil că ai auzit prima dată de Matthew Koma după ce ai ascultat hitul „Kisses Back”, care a făcut înconjurul lumii, ocupând prima poziție în Topul Airplay 100. Ei bine, până să dea lovitura cu această piesă, Matthew Koma a stat în spatele reflectoarelor, fiind un producător de succes, care a colaborat cu Zedd, Tiesto, Hardwell, Alesso și Shania Twain.

Totuși, printre numele celebre cu care Matthew a colaborat în studio, s-a numărat și Hilary Duff. Cei doi s-ar fi cunoscut în 2015, atunci când Koma ar fi compus piesa „Breathe In. Breathe Out”, pentru albumul lui Duff. Între cei doi ar fi fost o chimie instantă în studio, însă nu s-a legat niciun lovestory în acea perioadă.

Ei bine, doi ani mai târziu, în 2017, Hilary Duff și Matthew Koma au fost văzuți împreună și au confirmat că au relație. Din păcate, povestea a durat doar trei luni, pentru că cei doi s-au despărțit din cauza programului încărcat pe care îl aveau. Totuși, dragostea pentru muzică i-a adus din nou împreună, iar în ianuarie s-au împăcat. Iar între timp, cei doi au devenit părinții unei fetițe, care acum are 14 luni.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.