Cool Stuff

Gwyneth Paltrow și-a șocat fanii! Site-ul actriței vinde lumânări cu o aromă inedită!

Site-ul „Goopp”, deținut de Gwyneth Paltrow, vinde lumânări care aparent, miros precum părțile sale intime!

Gwyneth Paltrow și-a șocat fanii după ce a scos la vânzare o lumânare parfumată, cu o aromă cel puțin inedită, numită „This Smells Like My Vagina”.

O astfel de lumânare costă 75 de dolari și poate fi găsită pe site-ul „Goop”, deținut de actriță – disponibil doar în SUA, Cananda, Marea Britanie și alte câteva țări din Europa. Totuși, în ciuda denumirii șocante, se pare că acestea s-au vândut ca pâinea caldă.

Descrierea produsului dezvăluie faptul că produsul a pornit de la o glumă dintre Gwyneth și creatorul parfumului, Douglas Little, care testau împreună un nou produs. „Această lumânare a început ca o glumă între parfumierul Douglas Little și GP  – cei doi lucrau împreună la o aromă și ea a zis brusc … Uhhh, asta miroase precum vaginul meu – ceea ce a dus la o aromă amuzantă, extraordinară, sexy și neașteptat de frumoasă”.

Conform companiei, lumânarea are o aromă de „mușcată, bergamotă, cidru, perfect juxtapuse cu nuanțe de trandafir de damasc și mosc”. În plus, lumânarea este „perfectă pentru a crea o atmosferă ambientală care adună laolaltă fanteziile, seducția și un soi de căldură sofisticată”. Inițial, produsul a fost testat în cadrul summit-ului Goop Health, unde lotul s-a vândut în doar câteva minute.

Nu este prima dată când Gwyneth Paltrow este criticată pentru produsele controversate pe care le vinde prin intermediul companiei sale, susținând că acestea ar avea anumite „beneficii alternative pentru sănătate”. În trecut, printre acestea s-au numărat diferite jucării sexuale, în valoare de 15.000 de dolari.

Însă, în curând vom avea ocazia să aflam secretele din spatele acestor produse! Site-ul de lifestyle Goop, al actriței, ajunge pe Netflix sub forma unui nou serial, intitulat „The Goop Lab”, care va debuta pe 24 ianuarie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.