Cool Stuff

Kendall și Kylie Jenner, acuzate că au copiat mai multe piese din colecția lor de lenjerie intimă!

Kendall și Kylie Jenner sunt acuzate că au copiat mai multe modele din colecția lor de lenjerie intimă de la un alt brand!

Surorile Jenner se află din nou în mijocul unui scanal de plagiat! Potrivit TMZ, se pare că cele două ar fi copiat mai multe modele din colecția de lenjerie a unui alt brand.

Mai exact, Kendall și Kylie au folosit în colecția lor anumite piese care au un model de dantelă întâlnit și la cei de la Klauber Brothers. Compania le acuză pe cele două că au creat piesele fără să le ceară acordul și că vor profiturile de pe urma acestora. În plus, TMZ a publicat câteva fotografii în care sunt vizibile asemănările dintre produse.

Totuși, nu este prima dată când Kendall și Kylie se confruntă cu astfel de acuzații. În urmă cu trei ani, fotograful Michael Miller le-a acuzat că au folosit ilegal fotografiile lui pentru realizarea unor tricouri imprimate.

Ulterior, un alt brand de îmbrăcăminte, Island Company, a susținut că cele două au folosit logo-ul lor, fără a cere permisiunea. În timp ce pe unele tricouri lansate de Island Company apărea mesajul „Quit your job. Buy a ticket. Get a tan. Fall in love. Never return.”, surorile Jenner au lansat un produs cu textul „Run away. Fall in love. Never return.”.

FOTO: TMZ

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.