Cool Stuff

Charlize Theron, detalii de la cea mai nereușită întâlnire romantică din viața ei!

Charlize Theron a povestit detalii amuzante de la ca mai nereușită întâlnire din viața ei!

Charlize Theron a fost invitată recent în emisiunea lui Jimmy Kimmel, unde cei doi au vorbit despre obsesia lor pentru emisiunea „The Bachelor”. Pornind de aici, gazda emisiunii a întrebat-o pe actriță dacă a avut vreodată parte de întâlniri dezastruoase, așa cum se întâmplă în acest show și surprinzător, răspunsul ei a fost afirmativ.

„Am mers la o întâlnire când aveam vreo 20 de ani cu un tip care era foarte, foarte atrăgător. Îmi plăcea foarte mult de el. M-a luat de acasă și am mers la cină și totul era minunat. Chiar mă gândeam ce bine merg lucrurile. M-a condus acasă și, știi cum e, i-am dat semnale că vreau să mă sărute”, își amintește actrița.

„A parcat mașina lângă casa mea, am început să ne sărutăm și totul era bine. Când, brusc, el s-a retras și mi-a șoptit „Vreau să îmi săruți nasul'”, a povestit protagonista din filmul „Bombshell”, râzând în hohote. „Vă jur, nu o să uit asta niciodată pentru că nu am mai întâlnit de atunci o persoană care vrea ca cineva să îi sărute nasul”.

Bineînțeles, Jimmy Kimmel a mers mai departe și a întrebat-o pe Charlize cum a răspuns acestei cerințe neobișnuite „Nu am vrut să stric lucrurile, așa că i-am dat un mic pupic pe vârful nasului, însă el insista că „nu, vreau să îl săruți””, a completat ea.

Chiar dacă nu vom afla niciodată cum s-a terminat întâlnirea celor doi, este plăcut să știm că și vedetele trec prin astfel de momente și au parte de întâlniri mai puțin reușite.

Urmărește întreg interviul aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.