Kiss Music News

Imagini memorabile din viața regretatului Kobe Bryant, legenda baschetului american

Iată cele mai importante momente din cariera lui Kobe Bryant!

Starul american Kobe Bryant, o adevărată legendă NBA, a murit într-un cumplit accident de elicopter în California.  Din primele relatări ale presei de peste Ocean, se pare că  la bordul elicopterului se aflau încă patru persoane în momentul producerii accidentului, iar niciunul dintre pasageri nu a supraviețuit.  Din păcate, se pare că printre pasageri se afla și fiica de 13 ani a lui Kobe Bryant, Gianna.

Kobe Bryant este considerat unul dintre cei mai mari jucători din NBA ai tuturor timpurilor. În cei 20 de ani de carieră la LA Lakers, a fost selectat de 18 ori în echipele All Star, a câștigat 5 campionate NBA, a fost desemnat de două ori cel mai bun jucător al unei finale de campionat și a fost desemnat cel mai bun jucător în 2008.

În memoria sa, ne aducem aminte de cele mai importante momente ale carierei sale sportive!

Kobe Bryant, în 1996, pe când făcea parte din echipa The Charlotte Hornets.

Kobe Bryant, după transferul din 1996, la echipa Los Angeles Lakers. Pe atunci, baschetbalistul avea doar 17 ani!

Kobe Bryant și Shaquille O'Neal, împreună cu trofeul câștigat în urma meciului împotriva echipei Indiana Pacers (finala NBA, 2000).

Kobe Bryant și Lebron James au câștigat medalia de aur la Olimpiada din 2008 de la Beijing, după ce echipa națională a Statelor Unite a învins echipa Spaniei.

Kobe Bryant a mai câștigat 2 campionate NBA în anii 2009 și 2010, alături de Pau Gasol, Andrew Bynum, Ron Artest, el fiind liderul echipei.

Familia Bryant, celebrând împreună victoria împotriva echipa Boston Celtics, din finala NBA din 2010.

Kobe Bryant a primit trofeul Icon Award, în cadrul gale ESPYS din 2016.

Kobe Bryant s-a retras din echipa L.A. Lakers, în decembrie 2016.

Kobe Bryant a câștigat și un premiu Oscar pentru cel mai bun film animat în anul 2018. Scurt metrajul animat s-a numit „Dragă baschet!”.

Kobe Bryant și soția sa, Vanessa, la gala Vanity Fair din 2018. Cei doi s-au căsătorit în 2001 și aveau împreună patru copii.

Kobe Bryant alături de fiica sa, Giana Bryant, la un meci de baschet L.A Lakers vs Atlanta Hawks, în noiembrie 2019.

Foto: E!Online

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.