Kiss Music News

Premiile Grammy 2020 | Cele mai tari momente din culisele evenimentului!

Cele mai tari momente care nu au fost surprinse de camerele de filmat de la Premiile Grammy 2020!

Unul dintre cele mai importante evenimente ale industriei muzicale, gala Premiilor Grammy, a avut loc duminică, în Los Angeles. Cea de-a 62-a ediție și-a ales câștigătorii și ca de fiecare dată, am avut parte de ținute care au atras toate privirile și de discursuri emoționante.

În timp ce multe dintre momentele memorabile au fost surprinse de camerele de filmat – precum omagiile emoționante aduse lui Kobe Bryant, revenirea lui Demi Lovato și solo-ul lui Billie Eilish – au existat și câteva întâmplări nevăzute de la eveniment și de la petrecerea de după.

Iată cele mai importante momente din culisele evenimentului!

Lil Nas X, alături de frații săi

Lil Nas X a fost încântat să fie nominalizat pentru prima dată la Premiile Grammy și a vrut să sărbătorească alături de apropiați. El a venit însoțit de un grup mare de prieteni, printre care s-au numărat și frații săi, care apar în aproape toate pozele.

După ce s-a fotografiat cu grupul său, artistul, în vârstă de de 20 de ani, și-a făcut timp să o cunoască pe Cyndi Lauper. Cei doi s-au prezentat unul celuilalt strângându-și mâinile și la final s-au îmbrățișat.

Bucuria lui Billie Eilish

Chiar dacă sunt două dintre cele mai noi artiste din peisajul muzical, nu există deloc rivalitate între Rosalía și Billie Eilish. Se pare că cele două s-au întâlnit pe covorul roșu, unde s-au îmbrățișat și au schimbat câteva cuvinte, înainte de a poza împreună. În plus, după momentul Rosalíei, Billie și fratele său, au aplaudat-o ridicându-se în picioare.

La doar 18 ani ai săi, Billie Eilish, s-a bucurat ca un copil de întreaga experiență. Marea câștigătoare a serii a fost surprinsă urmărind spectacolul plină de uimire și la un moment dat, ea a apărut cu o acadea.

Chris Brown, însoțit de fiica sa Royalty

Chris Brown și fiica sa, Royakty, au fost protagoniștii uneia dintre cele mai adorabile fotografii de la Premiile Grammy din acest an. Artistul a venit însoțit doar de fiica sa, în vârstă de cinci ani, ea fiind partenera lui din acea seară.

Omagiile aduse lui Kobe Bryant

Chiar dacă gala a coincis cu accidentul tragic în care a fost implicat Kobe Bryant, Alicia Keys – gazda din acest an – a ținut un discurs emoționant în memoria celebrului jucător de baschet. Camerele de filmat au surprins-o pe Bebe Rexha lăcrimând, alături de alți membri ai publicului, vizibil emoționați.

De asemenea, arena în care a avut loc evenimentul l-a onorat pe baschetbalist atârnând de tavan două dintre tricourile Los Angeles Lakers purtate de el, pe tot parcursul spectacolului.

Soțiile fraților Jonas au dansat pe scaune

În timp ce băieții de la Jonas Brothers se aflau pe scenă cântând cel mai nou single, „What a Man Gotta Do”, soțiile lor care apar și în clip, s-au bucrat la maxim de spectacol. Priyanka Chopra, soția lui Nick a fost surprinsă realizând coregrafia stând pe scaun.

John Legend, dovedind că este iubitul perfect

Chrissy Teigen și John Legend sunt, cu siguranță, protagoniștii unuia dintre cele mai adorabile momente din spatele camerelor de filmat. În timpul unei pauze, artistul a fost surprins mergând în spatele soției sale pentru a-i ține trena rochiei.

Lizzo și fanii săi

Lizzo pare a fi favorita mulțimii, mai ales după ce a câștigat cel de-al treilea premiu Grammy al serii. În timpul unei pauze, cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a mers în public, unde a fost întâmpinată de o mulțime de fani entuziasmați.

Ultima, dar probabil cea mai amuzantă imagine, îi are în prim plan pe Lil Nas X, Arana Grande și Lizzo. În timpul unei pauze publicitare, artistul s-a așezat în brațele Arianei, iar Lizzo a completat perfect fotografia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.