Kiss Music News

Te-ai întrebat vreodată care DJ ajunge la cele mai multe festivaluri din lume?

Iată ce DJi au bifat cele mai multe festivaluri în 2019!

Cultura de festival la nivel global a crescut foarte mult, iar unul dintre cele mai puternice site-uri, Festicket, a realizat un raport în care a inclus DJ-ii și live act-urile cu cele mai numeroase apariții în circuitul de festival.

În 2019, la categoria „Festival Heroes”, locul 1 a fost ocupat de DJ-ul și producătorul belgian Lost Frequencies. Anul trecut, DJ-ul a avut cele mai multe apariții live din lume: 49 de festivaluri în 21 de țări de pe trei continente. În vara acestui an va ajunge la festivalul UNTOLD cu un LIVE SHOW.



Pe locul 2 în clasamentul Festicket o găsim pe Charlotte de Witte, care a înregistrat o ascensiune extraordinară anul trecut, cu un număr de 39 de festivaluri. A reușit să vina cu o marca proprie de sunet, un amestec de hypnotic de techno și hard-techno, detaliu care i-a adus și trofeul la categoria “Best Techno” în cadrul DJ Awards 2019.  În vara acestui an, artista din Belgia va ajunge în premieră în România, la cea de-a 6-a ediție a festivalului UNTOLD.



Conform site-ului Festicket, Charlotte e urmată Dimitri Vegas & Like Mike, cu 30 de apariții live la festivalurile din 2019.  



Amelie Lens, o altă premieră a festivalului UNTOLD 2020, are 28 de vize noi pe pașaport, acesta fiind numărul de evenimente pe care le-a bifat în 2019.

Primul DJ non-Belgian din această listă este Martin Garrix. Olandezul a ajuns anul trecut pe la 26 de festivaluri, aici fiind inclus și live set-ul de pe Mainstage-ul UNTOLD 2019.

În acest poll au intrat si trupe gen The Cure, Foals, The 1975, acestea fiind incluse îm categoria "non-electronic acts".

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.