Kiss Music News

Votează acum UNTOLD în Top 100 Festivals!

Votează acum UNTOLD în Top 100 Festivals by DJ Mag!

Festivalul UNTOLD se află în acest an în TOP 100 Festivals, un clasament celebru, realizat de publicația DJ Mag. Asta da veste bună! Iar noi ne-am bucura foarte mult dacă tu ai vota festivalul UNTOLD în acest clasament, pentru ca evenimentul să ajungă pe primul loc în top! Cu cât mai multe voturi, cu atât mai multe șanse ca festivalul tău favorit să urce în clasament.

TOP 100 Festivals va lua în calcul și opțiunile unor DJ de top, dar important în clasamentul final va fi votul participanților, al celor care merg în fiecare an la evenimentul favorit.

Fanii pot alege să voteze pentru oricare festival, din oricare colț al lumii – mare, mediu sau mic și e modul în care participanții pot fi parte la cel mai extins poll dedicate industriei muzicii electronice.

80% din rezultate aparțin celor care se implică în procedura de vot, restul de 20 % aparținând unor DJ incluși în Top 100 DJ Mag. În acest an va fi pentru prima dată când votul fanilor festivalurilor va face diferența.

Voturile pot fi înregistrate până pe data de 29 aprilie 2020, rezultatele finale urmând să fie anunțate pe data de 26 mai.

Cum poți să votezi?

Intri aici, completezi câmpurile goale cu câteva informații personale, iar apoi îți faci propria listă cu festivalurile care ți-au plăcut cel mai mult în 2019. Ai grijă ca UNTOLD să fie No.1! Apoi, trimiți lista mai departe către DJ Mag, iar ei au grijă să numere voturile la final.

În 2019 DJ Mag a lansat clasamentul Top 50 Festivals, dedicat celor mai mari evenimente ale lumii, iar UNTOLD a fost poziționat pe locul 8, devansând festivaluri de renume și cu tradiție. Atunci votul a aparținut în totalitate DJ-ilor.

În vara asta, Kiss FM este radioul distracției de la UNTOLD! Ești pregătit pentru cele mai tari experiențe din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.