Kiss Music News

Katy Perry, mai fericită ca oricând. Artista a mărturisit că își dorește o fetiță!

Katy Perry și-a întrerupt concertul pentru a vorbi despre sarcină!

De când a dezvăluit că este însărcinată, Katy Perry este extrem de fericită și își doreste să împărtășească aceste momente cu toată lumea. Chiar dacă artista a dat vestea de doar o săptămână, deja am aflat o mulțime de detalii despre cum a ascuns sarcina și cât de entuziasmați sunt cei doi viitori părinți.

Acum, avem și mai multe informații! Pe 8 martie, Katy a susținut un concert în finala Cupei Mondiale de cricket feminin și potrivit Extra, ea a dezvăluit că și-ar dori să aibă o fetiță. Artista s-a oprit la mijlocul piesei „Wide Awake” și a mărturisit: „Sper că este fată”.

De asemenea, în timpul ediției de duminică „American Idol”, cântăreața, în vârstă de 35 de ani a rupt tăcerea și le-a dat vestea și colegilor ei din juriu, Luke Bryan și Lionel Richie. „Avem un bebeluș... O, Dumnezeule, sunt speriată!", a spus aceasta.

În plus, într-un segment pre-înregistrat - care părea să fi fost filmat după rundele de audiții – ambii colegi ai artistei au glumit că un „al patrulea jurat” este pe drum, înainte ca aceasta să facă anunțul emoționant. „Nu pot să vă spun cât de încântat sunt că vom avea un al patrulea jurat în emisiune anul acesta”, a spus Lionel zâmbind, iar Luke a adăugat că „Cred că este un plus perfect”.

Artista și-a surprins fanii săptămâna trecută, când a dezvăluit că ea și logodnicul ei, Olando Bloom așteaptă primul copil, în clipul piesei „Never Worn Whie”. La finalul videoclipului, aceasta și-a arătat burtica de gravidă, iar ulterior, a confirmat știrea printr-o postare pe Instagram. În continuare, ea se simte perfect și își afișează sarcina cu fiecare ocazie, fiind extrem de entuziasmată.

VIDEO: @katyperryspics

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.