Kiss Music News

MIRA își sărbătorește ziua de naștere cu o nouă piesă: „Plus și minus"

MIRA lansează „Plus și minus", cadoul muzical pe care artista l-a pregătit de ziua ei pentru fani.

MIRA lansează „Plus și minus", cadoul muzical pe care artista l-a pregătit de ziua ei pentru fani. Cu o poveste sensibilă, „Plus și minus" este o piesă ce dezvăluie cât de imprevizibilă poate fi atracția pe care doi oameni o simt unul pentru celălalt. Single-ul se va regăsi pe primul album din carieră al artistei la care aceasta lucrează în prezent.

 "Plus și minus" este cea de-a doua piesă de pe album și vorbește despre o experiență pe care eu și mulți alți oameni am avut-o. Întregul album la care lucrez dezvăluie pas cu pas o poveste de dragoste, iar fiecare piesă reprezintă o etapă.

"Plus și minus" este despre extremele care întotdeauna se atrag indiferent, de situație. Clipul regizat de Kobzzon completează prin imagini și stări ceea ce doi oameni trăiesc într-o relație atunci când nici nu mai știu dacă o mai au sau nu. S-a construit un decor special pentru acest clip și a trebuit să blocăm o intersecție doar ca să ne ridicăm în aer cu o cabină telefonică", povestește MIRA.

O coproducție Cat Music și Golden Boy Society, single-ul este compus de către Theea Miculescu, produs de către Mădălin Roșioru și Alexandru Turcu, iar clipul este regizat de Kobzzon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.