Kiss Music News

VIDEO | Chris Martin, John Legend, Pink și alți artiști susțin concerte online pentru fanii lor în această perioadă!

Urmărește clip-urile artiștilor pentru a trece mai ușor peste perioada de izolare!

Chiar și în timpul epidemiei de coronavirus, artiștii găsesc modalități creative pentru a ține legătura cu fanii lor. Cu siguranță, mulți oameni au fost dezamăgiți de faptul că cei mai mulți dintre artiști și-au anulat concertele, însă la fel ca noi, și cântăreții sunt nevoiți să stea în casă. Și sunt pregătiți să se distreze!

Chris Martin, solistul trupei Coldplay a pornit un trend, după ce a susțint un concert în propria casă, pe care l-a transmis online, pe data de 16 martie. Și alți artiști i-au urmat exemplul și și-au programat propriile spectacole din sufrageria de acasă.

Așadar, iată o listă cu toți muzicienii, de la John Legend la Katharine McPhee, care te ajută să treci mai ușor peste perioada de carantină!

Chris Martin (Coldplay)

Având în vedere că membrii trupei au rămas blocați în diferite țări, Chris Martin a decis să susțină un concert de acasă, pe care l-a transmis live pe Instagram. Mai mult, el a primit chiar și cereri de la fani și a cântat hituri pe care aceștia nu le-au mai auzit demult, precum „Green Eyes”.

John Legend

John Legend i-a urmat exemplul și a scris pe Twitter „Prietenul meu Chris Martin a susţinut un mic concert acasă astăzi. Voi face şi eu mâine la fel, la ora 21.00. Ne vedem curând. Vom încerca să trecem cu bine împreună peste asta! #TogetherAtHome".

Soția sa, Chrissy Teigen, i s-a alăturat și ne-a oferit exemplul perfect de cum am putea să ne petrecem timpul în perioada aceasta. Vedeta a adoptat o ținută foarte lejeră și nu purta nimic mai mult decât un prosop. Aceasta a venit „echipată” cu un pahar de vin și a adăugat comentarii între piese, ceea ce a făcut deliciul fanilor.

Katharine McPhee și David Foster

Muzicienii David Foster și Katharine McPhee sunt căsătoriți și au cântat live împreună, la sugestia fiicei lor, Erin Fister. Cei doi s-au distrat extrem de tare și au anunțat că vor mai face asta. Ei plănuiesc să repete experiența, în fiecare seară de la ora 17:30, așa că stați cu ochii pe conturile lor de pe rețelele de socializare.

Pink

Live-ul făcut de Pink este cu atât mai special cu cât anul trecut, artista a anunțat că va lua o pauză de la muzică. Acum, ea și-a primit fanii în casă și le-a oferit o porție bună de râs, în timp ce învăța să cânte la pian.  „Lecții de pian gratuite/concert din inima mea către a voastră. Pentru a vă face să simțiți dragostea mea repetiții", a scris ea pe Instagram.

Keith Urban

Keith Urban a fost live pe Instagram, sub atenta supraveghere a soției sale, Nicole Kidman. El a cântat timp de 30 de minunte dintr-un depozit unde își ține aparatura.

Trebuia să cânt în seara asta și pentru că s-a anulat evenimentul, m-am gândit că ar fi drăguț să cânt oricum. Chiar dacă nu pot fi în fața voastră, vreau să vă cânt mai multe melodii și să vă aduc puțin entertainment pe micle ecrane”, a transmis acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.