Kiss Music News

Festivalul Tomorrowland s-a anulat. Ce se întâmplă cu UNTOLD & Neversea?

Festivalul Tomorrowland a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus!

Majoritatea evenimentelor publice din 2020 au fost anulate din cauza pandemiei de coronavirus, iar pe această listă de adaugă și celebrul festival de muzică electronică - Tomorrowland. După ce a fost anulată ediția de iarnă, care ar fi trebuit să aibă loc, între 14 şi 21 martie, la Alpe d'Huez (Franţa), organizatorii au anunțat că vor anula și ediția de vară, care urma să fie găzduită de comuna Boom (Belgia), în weekend-ul 17-19 iulie.

Cu durere în inimă, vă informăm că, în 2020, Tommorowland nu se poate organiza. Înţelegem şi sprijinim ordinul guvernamental care tocmai a fost dat. Ediţia cu numărul 16 a festivalului Tomorrowland se va organiza în vara anului 2021 (16-18 iulie şi 23-25 iulie)“, au transmis organizatorii festivalului Tomorrowland.

Festivalul ar fi trebuit să se desfășoare în două weekend-uri consecutive 17-19 iulie și 24-26 iulie, însă din cauza anulării evenimentului, Boom va pierde peste două milioane de euro.

Între timp, promovarea pentru UNTOLD & NEVERSEA continuă, însă organizatorii au precizat că siguranţa spectatorilor este pe primul loc, aşa că vor ţine în permanenţă legătura cu autorităţile române pentru a fi la curent cu evoluţia situaţiei.

În cazul în care cele două festivaluri vor fi anulate, cei care și-au cumpărat abonamente din categoria „Risk-free” vor primi înapoi contravaloarea lor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.