Cool Stuff

FOTO | Blake Lively râde de noua tunsoare a lui Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds, schimb de replici amuzante pe Instagram Stories.

Blake Lively lovește din nou! Soțul ei, Ryan Reynolds și-a schimbat look-ul, iar ea nu s-a putut abține de la glume pe seama noii tunsori.

Chiar dacă cei doi formează un cuplu discret și nu vorbesc prea mult despre relația lor, ei sunt deja cunoscuți pentru glumele pe care la fac unul la adresa celuilalt pe rețelele de socializare. Și fanii nu pot decât să se bucure!

În acest weekend, actrița din „Gossip Girl”, a postat pe Instagram Stories o fotografie cu tunsoarea soțului ei, în care se poate vedea noua lui „codiță”. „Vă provoc să uitați că ați văzut asta de fiecare dată când îl veți vedea de acum încolo”, a scris Blake în postarea sa.

De altfel, este posibil ca noua coafură al actorului din „Deadpool” să se datoreze celor trei copiii ai cuplului. Indiferent cine este în spatele look-ului, este clar că celor doi le place să se distreze unul pe seama celuilalt, pentru că nu a durat mult până a venit rândul lui Ryan să-și trolleze soția.

„În mod cert, pastilele tale contraceptive nu funcționează, deci ...”, a glumit actorul în vârstă de 43 de ani, repostând imaginea.

FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.