Kiss Music News

Celine Dion și-a amânat concertele din 19 orașe. Ce se întâmplă cu show-ul de la București?

Ce se va întâmpla cu show-ul de la Bucureşti este programat pe 29 iulie.

Celine Dion și-a anulat concertele din 19 de oraşe europene din cadrul turneului „Courage", pe fondul pandemiei de coronavirus.  Astfel, cele 28 de reprezentații care urmau să aibă loc în perioada 21 mai - 25 iulie au fost amânate până când „lucrurile vor reveni la normal”.

În prezent, echipa artistei lucrează la reprogramarea cât mai multor date „până va fi prudent să mergem înainte cu astfel de evenimente, în localitățile afectate”, potrivit unui comunicat.

Show-ul de la Bucureşti este programat pe 29 iulie şi deocamdată, nu se știe ce se va întampla cu acesta. Totuși, reprezentanții acesteia încurajează „publicul să păstreze biletele până la anunţul noilor date". Rămâne ca managementul artistei să anunţe oficial dacă acesta va mai avea loc la data anunţată, pe Arena Naţională.

Turneul Mondial – cu 52 de concerte sold-out până acum – a debutat în septembrie anul trecut în Québec, înainte de a se întrerupe din cauza coronavirusului. Artista canadiană urma să concerteze în oraşe precum Praga, Budapesta, Zurich, Viena, Hamburg, Berlin, Paris. 

De asemenea, în comunicat, Celine Dion a transmis „gândurile şi rugăciunile” ei către „toţi cei care şi-au pierdut persoane dragi şi care suferă atât de mult în timpul acestei pandemii devastatoare”.

„Ştiu că tuturor le este greu să se adapteze la circumstanţele dificile, neştiind când vor reveni lucrurile la normal. În final, vom depăşi această încercare... sperăm cât mai mult timp posibil”, a continuat cântăreaţa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.