Kiss Music News

Dimitri Vegas a pregătit un set special pentru cea mai mare petrecere de acasă, Overnight!

Pe 1 mai te invităm la un alt fel de „crowd-control”, alături de jumătatea duo-ului care a ocupat locul 1 în Top 100 DJ Mag, DIMITRI VEGAS.

Cei mai mari DJ-i ai lumii, cei care au făcut live show-uri memorabile la UNTOLD și Neversea, revin pe 1 mai alături de festivalierii din România pentru un show în premieră, OVERNIGHT. Deși suntem la distanță unii de ceilalți, în același timp suntem mai aproape ca niciodată, iar distracția și muzica ne unesc și mai mult.

Pe 1 mai te invităm la un alt fel de „crowd-control”, alături de jumătatea duo-ului care a ocupat locul 1 în Top 100 DJ Mag, DIMITRI VEGAS.

Belgianul a răspuns afirmativ invitației UNTOLD, Neversea și PRO TV, iar vineri 1 mai  pregătește un live set în exclusivitate pentru fanii din Romănia și din lume. Pregătește-ți cel mai cool outfit și alatură-te celui mai mare dance event în direct la tine în sufragerie, bucătărie, baie ori pe balcon. Alegi tu locul, noi venim cu vibe-ul de festival direct la tine acasă.

Daca exista un lucru la care Dimitri Vegas se pricepe foarte bine, este să pună lumea în mișcare.

În 2019 Dimitri Vegas & Like Mike au ieșit pe piața cu câteva track-uri de succes: "Repeat After Me" cu Armin van Buuren și W&W, "Selfish" la care au lucrat cu Era Istrefi și un huge hit "Instagram",  alături de francezul David Guetta, cu care au luat Discul de Platină în Belgia, au ocupat locul 6 in Dutch Single Top 100 și au intrat în top 10 în US Dance Club Songs Chart. Recent au lansat cea mai nouă colaborare  “Happy Together”, cu Bassjackers.

Distracția are și o latură caritabilă, pe durata show-ului live, transmis pe canalele UNTOLD, Neversea și pe PRO TV poți face o donație pentru Asociația “Dăruiește Viața” și ”Un singur Cluj”.

Împreună unim binele din Romănia și ne conectăm pentru cel mai mare „home-party” – OVERNIGHT!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.