Kiss Music News

De 1 Mai, UNTOLD a adus petrecerea în casele românilor cu show-ul OVERNIGHT

Chiar dacă anul acesta am stat acasă cu toții, Untold & Pro TV au pus la cale un show de zile mari, pentru toți cei dornici de distracție.

Se poate să treacă 1 Mai fără petrecere? Chiar dacă anul acesta am stat acasă cu toții, Untold & Pro TV au pus la cale un show de zile mari, pentru toți cei dornici de distracție.

Așa că azi-noapte, sute de mii de oameni au petrecut cum au știut mai bine, din fața televizorului sau a laptopului. Unii dintre ei și-au pregătit outfitul de festival, alții jocurile de lumini și împreună au creat cel mai tare party de acasă.

Show-ul de divertisment realizat de către UNTOLD și PRO TV, a fost o premieră în materie de transmisie, ajungând la peste 1,2 milioane de oameni, transmisia live fiind făcută simultan la PRO TV, canalele digitale PRO TV, UNTOLD și NEVERSEA, dar și pe canalele digitale ale artiștilor invitați, precum și la KISS FM.

Gazda show-ului OVERNIGHT a fost Cabral, iar de atmosferă s-au ocupat cei mai tari DJ, dar și câțiva artiști români, pe care i-am văzut în anii trecuți pe scenele de la Untold & Neversea.

Startul petrecerii a fost dat pe Kiss FM, de colegii noștri de la Partydul Kiss FM, care au mixat cele mai tari hituri ale momentului și i-au făcut pe ascultători să simtă atmosfera festival.

Împreună cu Dan, am urmărit show-ul din studioul Kiss FM și ne-am simțit ca și când am fi fost în primul rand! Ne-am simțit exact ca la festival, împreună cu cele câteva zeci de mii de oameni care au ascultat show-ul la radio sau l-au urmărit online! Abia așteptăm să se termine perioada asta și să ne vedem sănătoși la următoarele petreceri!”, a transmis OLix, după show-ul OVERNIGHT.

Overnight a fost o mare surpriză pentru mine. Recunosc că nu sunt mare fan al evenimentelor online. Doar că, de data asta, numărul de participanți m-a dat pe spate. Au fost zeci de mii de oameni care au participat la nebunia asta.

În plus, bucuria de a lucra din nou în studioul Kiss FM, fie și doar pentru 6 ore, de a lucra împreună cu OLiX, de a fi live la radio - cred că, fără să exagerez, a fost printre cele mai mișto seri de 1 mai din viața mea”, a transmis Dan Fințescu.
 
Printre artiștii serii s-a numărat și INNA, care a pregătit un moment special pentru cei de acasă, cântând live noul ei single – „Not My Baby”. Momentul poate fi urmărit acum și pe YouTube, unde deja a înregistrat câteva mii de vizualizări.

 Dimitri Vegas, DJ-ul numărul 1 al lumii, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano și Danny Avila au adus în casele tuturor spectatorilor cele mai bune piese, multă bucurie și distracție. Tonul petrecerii l-a dat Pascal Junior, iar în scenă au intrat și invitații speciali – Spike, Grasu XXL, Inna și Manuel Riva. Distracția s-a încheiat la 4 dimineața, cu Dirty Nano.

Cu gândul la distracție și la marile festivaluri din România, sute de mii de oameni au urmărit show-ul Overnight și au intrat pe platformele online, pentru a ne arăta cum știu ei să se distreze, chiar și în această perioadă.

Overnight a putut fi ascultat și la KISS FM, care are o audiență zilnică de peste 2.500.000 de ascultători, fiind cel mai ascultat radio din România. Maratonul transmisiei de peste 6 ore a fost prezentat pentru ascultatorii KISS FM de Olix și Fințescu și a fost transmis și pe pagina de Facebook a radioului, adunând peste 250.000 de vizualizări live.

Producția unică OVERNIGHT a avut, pe lângă multă distracție și o doză de optimism, și un scop caritabil. În timpul emisiunii, spectatorii au putut dona pentru cauzele caritabile susținute de Asociația Dăruiește Viață și Asociația Un Singur Cluj. Donațiile s-au făcut pe www.untold.com/united, precum și prin SMS, la 8826, cu textul IMPREUNA, pentru Asociația Dăruiește Viață. În total s-au strâns peste 1.500 de euro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.