Cool Stuff

Keanu Reeves se căsătorește cu Alexandra Grant. Cum a cerut-o în căsătorie actorul pe iubita sa?

Keanu Reeves renunță la burlăcie? Uite cine este cea care l-a cucerit pe actorul din Matrix!

În luna noiembrie a anului trecut, Keanu Reeves și Alexandra Grant au confirmat că formează un cuplu, după ce au apărut împreună, ținându-se de mână, pe covorul roșu de la gala LACMA Art + Film. De atunci, tabloidele americane au fost nonstop cu ochii pe cei doi și din câte se pare, aceștia plănuiesc să se căsătorească în curând. Conform revistei Woman's Day, Alexandra Grant le-ar fi dezvăluit prietenelor sale că actorul Keanu Reeves ar fi cerut-o în căsătorie.

Aflată la o petrecere organizată de Gwyneth Paltrow, Alexandra Grant le-ar fi dezvăluit mai multor actrițe că starul din Matrix a cerut-o în căsătorie, în noaptea de Revelion, după ce a angajat unul dintre cei mai buni bucătari, să le pregătească o cină romantică.

Alexandra nu voia să facă multă vâlvă în jurul acestui subiect, însă nu s-a putut stăpâni și le-a dezvăluit prietenelor sale marea veste, arătându-le inelul strălucitor de pe deget”, a declarat o sursă apropiată cuplului.

Le-a spus prietenelor sale că ea și Keanu plănuiesc să facă o nuntă foarte retrânsă, și că se gândesc să facă asta în Honolulu, la finalul acestui an. Vor să fie doar ei doi și câțiva martori”, ar fi adăugat aceeași sursă, care a fost prezentă la petrecerea organizată de Gwneth Paltrow.

Totuși, Keanu Reeves și Alexandra Grant nu au confirmat vestea cea mare, cei doi fiind destul de discreți cu viața lor privată. Însă de la apariția pe covorul roșu, Grant a dezvăluit că nu a mai avut parte de liniște. Într-un interviu pentru Vogue, Alexandra a fost descrisă drept iubita lui Keanu Reeves, iar aceasta a declarat: „Din noiembrie, cred că nu a fost persoană care să nu mă sune, iar asta mi se pare fascinant”, a declarat Grant, făcând referire la fotografiile alături de Keanu Reeves.

Totuși, din noiembrie până acum, Alexandra Grant a fost destul de activă pe Instagram, iar în fotografiile publicate după Anul Nou, nu se observă niciun inel de logodnă pe deget, așa că zvonurile privind o posibilă logodnă nu sunt 100% reale.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.