Cool Stuff

Zece cupluri de vedete care au învins diferența de vârstă!

Zece cupluri de la Hollywood care demonstrează că vârsta este doar un număr!

Să îți găsești marea dragoste la Hollywood este o adevărată provocare! Mai ales atunci când jumătatea ta face parte dintr-o altă generație. Totuși, există o mulțime de cupluri de celebrități, care în ciuda diferențelor mari de vârstă sunt în continuare împreună și ne dovedesc faptul că vârsta este doar număr, atunci când este vorba de dragoste adevărată.

Chiar dacă unele dintre ele au fost în mijlocul multor controverse de-a lungul timpului, altele s-ar putea să te surpindă. Deci, care este cuplul tău preferat?

Blake Lively & Ryan Reynolds: 11 ani

Cei doi s-au întâlnit la începutul anului 2010, pe platourile de filmare de la „Green Lantern”. Chiar dacă la acea vreme Blake avea doar 22 de ani și Ryan 33 de ani, ei au început să iasă împreună și s-au căsătorit în septembrie 2012. Astăzi, actorii au împreună trei fiice.

Leonardo DiCaprio & Camila Morrone: 23 de ani

Au trecut deja trei ani de când Leonardo DiCaprio și Camila Morrone au început să iasă împreună, iar diferența de vârstă de 23 de ani nu pare să le creeze probleme. Deși își țin relația departe de ochii publicului, actrița l-a însoțit pe DiCaprio la decernarea premiilor Oscar din acest an.

Jay-Z & Beyonce: 12 ani

Vedetele au început relația când Jay-Z avea 32 de ani, iar Beyonce avea doar 20 de ani. Ulterior, cei doi s-au căsătorit în secret pe 4 aprilie 2008 și în 2012, artista a născut primul copil, pe Blue Ivy Carter. În 2017, ea a uimit pe toată lumea cu o postare pe Instagram în care anunța că este însărcinată cu gemeni.

Priyanka Chopra & Nick Jonas: 11 ani

După doar două luni de relație, Priyanka și Nick s-au logodit în iulie 2018. Cuplul a organizat apoi o nuntă fastuoasă în luna decembrie a aceluiași an, completată cu două ceremonii și multiple sărbătoriri în India. Deși mulți fani au remarcat diferența de vârstă, cuplul nu s-a lăsat afectat de acest lucru.

„Diferența de vârstă nu este o problemă mare pentru ei”, a declarat pentru People o sursă apropiată lui Jonas. De fapt, se pare că Jonas este un fan al diferenței de vârstă dintre el și soția sa. El „adoră să fie cu femei mai în vârstă și, asta o face și mai atractivă pe Priyanka pentru el”, a adăugat aceasta. Jonas a fost „întotdeauna foarte matur pentru vârsta lui” și este „un suflet bătrân”.

Jason Statham & Rosie-Huntington-Whiteley: 20 de ani

Actorul Jason Statham, în vârstă de 52 de ani, și actrița și model Rosie Huntington-Whiteley, 33 de ani, au început să se întâlnească în 2010. Cei doi au confirmat logodna în ianuarie 2016 și au anunțat că așteaptă primul copil aproximativ un an mai târziu.

Heidi Klum & Tom Kaulitz: 16 ani

Heidi Klum avea 45 de ani, când ea și chitaristul de la Tokio Hotel, în vârstă de 29 de ani, Tom Kaulitz, au început să iasă împreună. În 2019, cuplul s-a căsătorit, mai întâi legal și mai târziu, au organziat o nuntă luxoasă în vara aceluiași an. „Este o persoană uimitoare. Nu aș putea fi mai fericită", a spus Heidi pentru USA Today.

Michael Douglas & Catherine Zeta-Jones: 25 de ani

Poate că este o diferență de 25 de ani între Zeta-Jones și Michael Douglas, dar întâmplarea face ca cei doi să împartă aceeași zi de naștere: 25 septembrie. Cei doi s-au cunsocut la Deauville Film Festival în 1996. Actorul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui trei ani mai târziu și în 2000 s-au căsători. În 2013 s-au despărțit pentru scurt timp șu de atunci relația loc continuă să fie la fel de puternică.

Nikki Reed & Ian Somerhalder: 10 ani

Nikki, în vârstă de 31 de ani și Ian, de 41 de ani, și-au început relația în 2014, spre bucuria fanilor filmelor cu vampiri. La acea vreme, actrița juca în „Twilight”, în timp ce iubitul ei era actorul principal din serialul „Vampire Diaries”. Actorul a cerut-o în căsătorie după doar șase luni de relație și nunta a avut loc în același an, iar în 2017 au devenit părinții unei fetițe.

Harrison Ford & Calista Flockhart: 22 de ani

Harrison Ford și Calista Flockhart s-au întâlnit pentru prima dată la Premiile Globul de Aur din 2002, când el avea 60 de ani și ea 38. Au continuat relația încă șapte ani și jumătate înainte ca actorul să o ceară în căsătorie în 2009, de Ziua Îndrăgostiților. Cei doi s-au căsătorit în același an în Santa Fe, New Mexico și au adoptat împreună un băiețel.

Bruce Willis & Emma Heming Willis: 23 de ani

După ce și-a încheiat mariajul cu Demi Moore, vedeta „Die Hard” s-a căsătorit din nou cu Emma Heming Willis, în 2009. Cuplul are acum două fiice împreună. Totuși, în ultima perioadă relația celor doi este în atenția tuturor după ce Bruce Willis s-a izolat împreună cu Demi Moore și cele trei fiice ale lor, în Idaho, chiar în casa în care a trăit alături de fosta soție până la divorț.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.