Cool Stuff

FOTO | Zece vedete care au ales să ducă o viață simplă, deși au o carieră de succes la Hollywood

Chiar dacă se numără printre cei mai bogați oameni din lume, ei au ales o viață simplă!

„Bogăția și succesul nu te fac fericit”, spunea Leondardo DiCaprio. Deși pare un citat motivațional, actorul se numără printre vedetele de la Hollywood care au ales să trăiască o viață simplă indiferent de succesul pe care îl au.

De la Blake Lively și Ryan Reynolds până la Robert Pattinson, trebuie să recunoaștem că este plăcut să știm că și celebritățile întâmpină aceleași probleme cu ale noastre. Fie că merg la cumpărături sau să își plătească facturile, ele nu încearcă să iasă în evidență și se comportă atât de firesc încât uneori trec chiar și neobservate.

Iată zece vedete care au ales să aibă o viață simplă, dar fericită!

Jennifer Lawrence

În 2015 și 2016, Jennifer Lawrence a fost cea mai bine plătită actriță din lume, cu câștiguri anuale de 52 de milioane de dolari și resprectiv, 46 de milioane de dolari. Însă dincolo de averea impresionantă, ea nu aruncă banii pe lucruri inutile. Actrița a mărturisit într-un interviu că „a locuit într-un apartament minuscul, infestat cu șobolani, din New York, într-un mic apartament în L.A., sau într-o casă normală în Kentucky”.

Chiar dacă a ales un trai modest, Jennifer Lawrence preferă să își investească banii în activități caritabile. În 2016, ea a donat 2 milioane de dolari spitalului pentru copii Kosair din Louisville.

Keanu Reeves

În general, Keanu Reeves se face foarte repede plăcut de oamenii din jurul său, fie că aceștia sunt fanii filmelor lui sau nu. Și înțelegem de ce! El este cunoscut ca un personaj îndrăzneț, fermecător și „extrem de timid”. După lansarea primului film „The Matrix”, actorul a oferit 80 de milioane, din veniturile sale totale de 114 milioane de dolari, oamenilor din departamentele de efecte speciale și machiaj.

Chiar dacă este cunoscut în întreaga lume și câștigă milioane de dolari, acest lucru nu i-a schimbat caracterul. De exemplu, în martie 2019, Keanu se îndrepta spre Los Angeles, iar zborul său a fost deviat spre Bakersfield, din cauza unei probleme tehnice. El nu a așteptat să fie reparată aeronava, ci a închiriat o dubă care să-l ducă pe el și pe ceilalți pasageri în oraș.

Elijah Wood

Elijah Wood a devenit foarte popular datorită rolului său din „Lord of the Rings”. În 2003, filmul a avut încasări de peste 1,1 miliarde de dolari la box office-ul mondial. Actorul s-ar fi putut lăsa influențat de faima obținută mai ales că era la începutul carierei, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Într-un interviu, el spune că una dintre cele mai importante lecții de viață pentru el este smerenia și că unul dintre cele mai scumpe lucruri pe care le-a cumpărat vreodată a fost echipamentul audio din casa lui. „Întotdeauna am avut grijă de alți oameni, gândindu-mă la sentimentele lor și nu la ale mele”, a spus Elijah.

Sarah Michelle Gellar

Sarah Michelle Gellar și-a început cariera de actriță încă din copilărie. Deși este foarte cunoscută, ea preferă să trăiască o viață modestă, alături de familie. Aceasta distribuie mereu pe Instagram fotografii cu cele mai frumoase momente pe care le trăiește alături de soțul ei, Freddie Prinze Jr. și de cei doi copii ai lor.

De asemenea, ea se implică într-o mulțime de proiecte caritabile. „Am început pentru că mama mea m-a învățat cu mult timp în urmă că, chiar și atunci când nu ai nimic, există modalități de oferi ceva celorlalți. Iar ceea ce primești în schimb este de zece ori mai important. Dar a fost greu pentru că nu puteam face mai mult. Atunci când jucam în „Buffy”, nu puteam face mai mult decât să donez bani pentru că nu aveam timp. Și acum pentru că am timp, este extraordinar”, a povestit actrița.

Robert Pattinson

Robert Pattinson se numără printre cei mai bine plătiți actori, iar în 2010, revista Time l-a inclus în Top 100 cei mai influenți oameni din lume. În interviul acordat, el a recunoscut că în ultimii 15 ani, în ciuda faptului că are un venit bun, el preferă să rămână modest.

Acesta este în continuare stilul meu de a mă îmbrăca” a spus el, indicând tricoul de skater pe care îl purta.

În plus, el nu uită nici să îi ajute pe cei care au mai multă nevoie. „Am fost donator și susținător și aștept cu nerăbdare să mă alătur eforturilor lor, astfel încât împreună să le putem oferi copiilor și adolescenților din întreaga lume și mai multe oportunități”, a declarat actorul în contextul unei campanii non-profit.

Mark Zuckerberg

Și Mark Zuckerberg se numără printre cei mai bogați și mai influenți oameni din lume. Însă, de nenumărate ori a fost surpins trăind o viață modestă. Nici în cazul mașinilor pe care le conduce nu a vrut să epateze, așa că fondatorul Facebook are un Volkswagen Golf și Honda Fit.

De asemenea, el este și un familist convins, Mark s-a căsătorit cu Priscilla Chan în 2012 și au împreună 2 copii.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Acest cuplu poate fi un model pentru mulți dintre noi. Blake și Ryan sunt căsătoriți din 2012 și au 3 copii împreună. Sunt celebri, de succes și își pot permite să ducă o viață foarte luxoasă, dar au ales să trăiească în Pound Ridge, un oraș mic din statul New York.

Blake spune despre Ryan că îi place să fie alături de familie. La rândul său, actorul recunoaște că o susține în creșterea copiilor, se trezește în mijlocul nopții și schimbă scutece.

Mick Jagger

Mick Jagger este o legendă, iar cariera sa se întinde pe 5 decenii. Cu toate acestea, viața personală este foarte importantă pentru el. Artistul are 8 copii, iar cel mai mic a venit pe lume în 2016, când Jagger a împlinit 73 de ani. Acum, el se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi și de câteva ori a fost surprins alături de iubita lui și mezinul familiei.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio a fost ani la rând pe lista celor mai bine plătiți actori, în topul realizat de revista Forbes. El și-ar putea permite să cumpere o casă nouă în fiecare lună, dar a ales să ducă o viață normală. De exemplu, nu cu mult timp în urmă, a fost surprins pe străzile din Manhattan, dându-i indicații unui turist și în urmă cu câteva luni, a salvat un barbat de la înec.

Mai mult, actorul își împarte averea cu întreaga lume. În 2020, fundația sa a donat 3 milioane de dolari pentru operațiunile de salvare a pădurilor din Australia.

Shailene Woodley

Shailene Woodley nu este doar o actriță celebră, ci și o activistă pentru mediul înconjurător. Mai mult, ea și mama ei au fondat o organizație non-profit care educă tinerii să practice empatia, compasiunea și responsabilitatea.

Actrița încearcă să ducă o viață naturală, preferă produsele bio și folosește machiajul foarte rar. Este foarte apropiată de natură și încearcă să fie cât mai aproape de ea: „Ies afară, indiferent dacă sunt în oraș sau la priferie. Mă conectez cu pământul, cu copacii, respir aer curat în timp ce merg la plimbare și mă regăsesc trăind în inima mea, nu în minte”, spune ea.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.