Cool Stuff

FOTO | Ce mai fac actorii din „Twilight” și cum arată acum!

Actorii din „Twilight” au fost destul de ocupați în ultimii ani!

Au trecut aproape 12 ani de când primul film cu vampiri din seria „Twilight" a fost lansat. Patru filme și peste un deceniu mai târziu, o mulțime de lucruri s-au schimbat pentru membrii distribuției.

Fie că s-au implicat în producții de mare anvergură sau au lucrat la proiecte nișate, pentru cei mai mulți, „Twilight” a fost o rampă de lansare. Iată cum arată acum și ce au mai făcut actorii în ultima perioadă!

Kristen Stewart (Bella Swan)

Kristen Stewart a fost piesa centrală a producției, în rolul ciudatei Bella Swan. Când franciza a ajuns la finaL, Kristen a revenit pe scena filmului independent, câștigând mai multe premii pentru rolurile sale în drame precum „Clouds of Sils Maria”, „Camp X-Ray” sau „Still Alice”.

De asemenea, actrița a jucat în „Charlie's Angels”, lansat la finalul anului trecut, alături de Naomi Scott și Ella Balinska.

Robert Pattinson (Edward Cullen)

Robert Pattinson a atras atenția în rolul lui Cedric Diggory din „Harry Potter and the Goblet of Fire”, în 2005, dar interpretarea vampirului Edward Cullen i-a adus notorietatea de care avea nevoie.

Între filmările celor patru filme din serie, Robert a mai apărut în alte două filme: „Water for Elephants” și „Remember Me”. De atunci, actorul a continuat să joace în tot mai multe filme și acum, urmează să intre îmbrace costumul lui Batman, în noul film DC Comics.

Anna Kendrick (Jessica)

Despre Anna Kendrick se poate spune că a ajuns în cel mai înalt punct al carierei sale de până acum. Chiar dacă ea a avut doar un rol de susținere în „Twilight”, în calitate de colega de clasă a personajului principal, continuă să aibă una dintre cele mai impresionante filmografii ale întregii distribuții.

În anul în care a fost lansat „Twilight”, actrița a filmat și „Up in the Air”, alături de George Clooney, rol care a propulsat-o în lumina reflectoarelor. În plus, pe lângă faptul că a jucat în toate filmele „Pitch Perfect”, ea a avut o mulțime de alte roluri importante în filme de toate genurile: de la drame („End of Watch”) și comedii („Mike și Dave Need Wedding Dates”) până la musicaluri, precum „Into the Woods”.

Recent, Anna a apărut și în „A Simple Favor”, alături de Blake Lively.

Taylor Lautner (Jacob Black)

După ce și-a încercat norocul cu mai multe filme de acțiune precum „Abduction” și „Tracers”, vârcolacul din „Twilight” și-a găsit locul în seriale TV precum „Cuckoo”. El a fost chiar nominalizat la Teen Choice Awards din 2017, pentru rolul lui Dr. Cascade în serialul de comedie „Scream Queens”.

Ashley Greene (Alice)

Nu ai cum să nu o îndrăgești pe Ashley Greene pentru rolul carismaticei Alice din „Twilight”. După finalizarea acestui proiect, în afară de câteva roluri în filmele independente, Ashley s-a îndreptat mai mult către o carieră de voice over. Ea și-a împrumutat vocea pentru filmul de animație „Max & Me” și pentru diverse jocuri video printre care „Batman: Arkham Knight” și „Batgirl: A Matter of Family. "

Recent, ea a jucat serialul „Pan Am”, difuzat de ABC, dar anulat după doar un sezon și a apărut în filmul „Bombshell”.

Nikki Reed (Rosalie)

Nikki Reed a jucat-o pe Rosalie – frumoasa femeie vampir care o intimida pe Bella, înainte să devină mai apropiate. În afara rolului din blockbuster-ul „Empire State”, în care a apărut alături de Dwayne „The Rock” Johnson, Nikki a lipsit de la Hollywood în ultima prioadă.

Actrița a apărut de câteva ori în serialul „Sleepy Hollow” și în „V Wars”, dar în prezent nu este implicată în niciun proiect.

Kellan Lutz (Emmett)

Pe de altă parte, rolul vampiruului Emmett l-a propulsat pe Kellan Lutz și ulterior, a jucat în comedia Lisei Kudrow, „The Comeback". El a apărut alături de Bruce Willis în „Extraction” și recent, a jucat în „Speed Kills” cu John Travolta și lucrează la mai multe proiecte.

Jackson Rathbone (Jasper)

După rolul lui Sokka în versiunea live-action a filmului „Avatar: The Last Airbender”, Jackson a realizat în ultimii ani o serie de filme și seriale de televiziune, inclusiv drama MTV „Finding Carter” și serialul de acțiune TNT „The Last Ship”.

Peter Facinelli (Dr. Carlisle)

Înainte de a conduce clanul Cullen, Peter era deja cunoscut pentru rolurile sale din seriale precum „FastLane”, „Six Feet Under” sau „Damages”. De când franciza a ajuns la final, actorul și-a continuat cariera și a avut câteva roluri notabile în producții precum „Nurse Jackie”, „American Odyssey”, „Supergirl” și „S.W.A.T.”

Billy Burke (Charlie Swan)

De la rolul de tată al Bellei, Billy a trecut la muzică, dar și-a continuat și cariera de actor. El a mai apărut în diverse filme și seriale printre care „Lights Out” și „Breaking In” sau „Zoo”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.