Cool Stuff

Zece actori care au avut norocul să joace în filme alături de copiii lor

Iată ce actori celebri au avut ocazia de a juca alături de copiii lor!

Se pare că la Hollywood, talentul se moștenește din tată-n fiu, iar acest lucru este valabil în cazul multor familii celebre, în care majoritatea membrilor au ajuns să joace în producții de succes. Printre tăticii norocoși se numără și Will Smith, Tom Hanks și Robin Williams, care au avut ocazia de a împărți marile sau micile ecrane cu copiii lor.

Will Smith & Jaden Smith

Will Smith și Jaden Smith au jucat împreună în filmul „The Pursuit of Happyness”, în 2006. Micuțul Jaden ne-a cucerit pe toți, deși avea doar opt ani pe atunci. Chimia dintre cei doi a fost vizibilă pe marile ecrane, iar în 2013, Will și Jaden au revenit cu un nou film – „After Earth”.

Ben Stiller & Jerry Stiller

Ben și Jerry Stiller au jucat în multe filme împreună, printre care „The Heart Break Kid”, „Zoolander”, și „Heavyweights”. În filmul „The Heart Break Kid”, Jerry Stiller este un casanova din Las Vegas, care încearcă să îl învețe pe fiul său cum să își trăiască viața, în timp ce Ben joacă rolul unui bărbat indecis în privința căsătoriei.

Kirk, Michael & Cameron Douglas

Trei generații Douglas în același film. Kirk, Michael și Cameron Douglas au jucat împreună în comedia „It Runs in the Family”. Kirk și-a câștigat succesul la Hollywood, după ce a fost nominalizat la Premiile Oscar, în 1949. Apoi, în 1960, Kirk a devenit și mai faimos, datorită filmului „Spartacus”. În schimb, fiul său, Michael este cunoscut pentru filmele romantice în care a jucat, alături de o mulțime de actrițe celebre.

Meryl Streep & Mamie Gummer

Meryl Streep nu are nevoie de nicio altă prezentare, în schimb, fiica ei, Mamie nu este la fel de cunoscută la Hollywood. Totuși, cele două au avut ocazia de a juca împreună în filmul „Ricki and the Flash”.

Charlie Sheen & Martin Sheen

Martin Sheen și Charlie Sheen au jucat împreună în două filme de succes. „No Code of Conduct” și „Wall Street”, unde au interpretat rolurile de tată și fiu.

Donald & Kiefer Sutherland

Kiefer Sutherland a fost protagonistul serialului „24”, care a fost difuzat timp de 9 ani pe micile ecrane. Iar tatăl său, Donadl Sutherland este un celebru actor la Hollywood, cea mai recentă apariție a sa fiind în trilogia „The Hunger Games”, unde a avut un rol negativ. Donald și Kiefer Sutherland au jucat împreună, în 1996, în filmul „A Time to Kill”, iar în 2015, au revenit împreună pe marile ecrane, cu pelicula „ Forsaken”.

Sylvester & Sage Stallone

Rocky Balboa este unul dintre cei mai cunoscuți luptători din istorie, chiar dacă vorbim despre un personaj ficțional. În cel de-al cincilea film din serie, Rocky V, Sylvester a avut ocazia de a juca alături de fiul său cel mare, Sage, iar chimia dintre cei doi a fost una extrem de naturală.

Robin Williams & Zelda

În 2004, Robbin Williams a jucat alături de fiica sa, Zelda, în filmul House of D. În film, actorul a interpretat rolul unui îngrijitor, care suferea de un retard mintal.

Tom Hanks & Colin Hanks

Tom Hanks a jucat alături de fiul său, Colin, în filmul „The Great Buck Howard”, ăn 2008. În acest film, protagonistul este chiar Colin, nu Tom. Povestea se concentrează asupra unui tânăr care își dezamăgește tatăl, renunță la facultate și decide să-și urmeze visul: de a deveni scriitor.

Clint & Scott Eastwood

Clint și Scott Eastwood sunt două nume celebre la Hollywood. Amândoi au jucat în filme memorabile, iar Clint este un simbol pentru filmele western americane. Cei doi au jucat împreună în patru filme: Flags of Our Fathers, Trouble with the Curve, Invictus și Gran Torino.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.